İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan, adından söz ettirmeye devam ediyor. TV 8'de yayınlanan son zamanların en çok konuşulan yarışmalarından olan Bahar Candan, son olarak seslendirdiği şarkıyla gündeme geldi. Peki, bir moda yarışmasıyla tanınan ve ilginç konuşma tarzıyla dikkat çeken Bahar Candan kimdir?

İşte Benim Stilim Tv8 ekranlarında moda rüzgarı estirmeye devam ediyor. Yarışmada sona yaklaşılırken, elenen isimlerin vedaları da bir hayli zorlaşıyor.

DENİZ SERKANOVA BİRİNCİ

İşte Benim Stilim yarışmacıları kına gecesi konseptiyle izleyenlerin karşısına çıktı. 'Kim elendi' sorusunun yanıt bulduğu İşte Benim Stilim'de jürinin kararıyla en çok tarz ve puanları alan yarışmacı Deniz Serkanova haftanın birincisi oldu ve 10 bin lirayı kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

Jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için kurtarılmayan 3 yarışmacı ise jüri karşısına çıktı. En az puanı alarak elenmek üzere podyumdaki yerini alan Esin Çelik, Aylin-Selin Erkoç ve Duygu Çevik'in gergin dakikaları başladı. Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucu yarışmanın ikizleri Aylin-Selin Erkoç elenmekten kurtulurken, Duygu Çevik ile Esin Çelik jüri karşısına çıktı. Jüri arasında yapılan oylama sonucu 2 isim Duygu Çevik'in gitmesi için oy kullanırken, 3 isim de Esin Çelik'in gitmesini istedi. Oy çoğunluğu sonucu yarışmaya veda eden isim Esin Çelik oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE OLAY DANS!

Esin Çelik İşte Benim Stilim hayallerine ve yarışmasına veda ederken, programa damga vuran eğlenceli anlar da izleyenlerin aklında yer etti. Yarışmacıların kına gecesi konsepti ile hem izleyenleri hem jüriyi coşturduğu programda, çalan şarkılara kayıtsız kalamayan jüriler yerlerinde duramadı. Özellikle Kerimcan Durmaz ile Kemal Doğulu'nun karşılıklı Roman havası oynadığı dakikalar izleyenleri hayran bıraktı.

İŞTE BENİM STİLİMDE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ? İşte Benim Stilim'in yedinci haftasında, eleme bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Nazlı Arıkan jürinin kararıyla yarışmaya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM'DE BÜYÜK ÖDÜLÜ HANGİ YARIŞMACININ OLDU İşte Benim Stilim'de 7. haftanın eleme bölümünden jüriden en çok puan alan isim Bahar Candan 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.


İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan, konuk olduğu programlarla da sık sık gündeme geliyor. Zaman zaman sivri dili nedeniyle İşte Benim Stilim jüri üyelerini kızdıran Bahar Candan, son olarak Renkli Sayfalar’a konuk oldu. Programa sesi ve söylediği şarkı damga vurdu. Peki, İşte Benim Stilim ve Survivor’ın eski yarışmacılarından Nihan Candan’ın kardeşi olan Bahar Candan kaç yaşında, ne işle meşgul? İşte, hakkında merak edilenler!

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurken Erez’in jür üyeliğini üstlendiği İşte Benim Stilim yarışmasının podyumunda boy gösteren isimlerden olan Bahar Candan, 19 yaşında. Tam adı Fatma Bahar Candan olan 1997 doğumlu genç yarışmacı, ablası gibi Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor ve diğer aile bireyleri gibi avukat olmak istiyor.

FİNALDE KAYBETMİŞTİ

İşte Benim Stilim'in bir önceki sezonunda finale kalan Bahar Candan, ödülü son anda kaçırmış, SMS oylaması sonucunda Yeşim Aydın birinci olmuştu. Finalde kaybeden Bahar Candan sert sözler söyleyip stüdyoyu terk etmişti. Genç yarışmacının Yeşim Aydın'ı kutlamadığı gibi arkasını dönüp gitmesi uzun süre konuşulmuştu.