Tv8 ekranlarında izlediğimiz İşte Benim Stilim'de bu akşam kim elenecek? 24 Nisan Cuma İşte Benim Stilim Gala izle! İşte Benim Stilim kim elendi bu akşam belli olacak. TV8 İşte Benim Stilim eleme gecesi canlı izle. Linet'in konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesinde konsept Yaza Merhaba Partisi olacak. 24 Nisan Cuma İşte Benim Stilim eleme gecesinden sürpriz detaylar haberimizde izle..

YAYIN TARİHİ : 24 Nisan Cuma YAYIN SAATİ  : 22.15

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Pop Dans” ile geceye renk katacak.İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Linet...

Esra Erol, yapacağı yorumlar ile programa renk katarken, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Linet sevilen şarkıları ile geceye renk katacak. 13 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yapacaklar.

Gecenin konsepti ise “Sahnenin Yıldızı ”. Sahne kıyafeti ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışacak, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşanacak.  

“İşte Benim Stilim Eleme Gecesi” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 24 Nisan Cuma akşamı saat 22.15'de TV8 ekranlarında.