Eleme gecelerinde ve günlük yayınlarda iyi bir performans sergileyen Mihriban Akgül 8 mayıs eleme gecesinde ikon olarak Adnan Şenses‘i seçti. Şenses’in sahne performansını canlandıran Mihriban, aynı zamanda sanatçıya olan sevgisini anlatırken de duygulandı.
Mihriban Kemal Doğulu’dan 4, İvana’dan 5, Uğurkan Erez’den 5, Nurella’dan 5 ve Işın Karaca’dan 5 olmak üzere toplamda 24 puan aldı.

Mihriban Akgül aldığı bu puanla elenmek üzere jürinin karşısına çıkmaktan kurtulmuş oldu.

Mihriban Akgül Kimdir?

Mihriban Akgül 23 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan Mihriban, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde açık öğretim psikoloji bölümü öğrencisidir. Annesi Özbek, babası Erzurumlu olan Mihriban İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür. Okulunun yanısıra diksiyon dersleri de alan Mihriban, İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olmak istediğini ve karakterinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini belirtti.

İşte Benim Stilim Mihriban Akgül kimdir, İşte Benim Stilim Mihriban Akgül kaç yaşında, İşte Benim Stilim Mihriban Akgül boyu, İşte Benim Stilim Mihriban Akgül kilosu, 3. sezonda Türkiye’nin en stil kadını ünvanı ve büyük para ödülü için yarışacak olan isimler:

Mihriban Akgül yaşı : 23 yaşında Mihriban Akgül nereli : İstanbul İşte benim stilim 3. sezon yarışmacıları kendi aralarında çok güzel ve başarılı olabilecek yarışmacılar var.

Bu kadar yarışmacı arasından kimin birinci çıkacağı kimlerin finale kadar kalacağı ise merak konusu. Tv 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim’in 3. sezon yarışmacıları belli oldu. Güzelliğiyle ve hırsıyla dikkatleri üzerine çeken Mihriban Akgül kimdir? Asıl mesleği nedir? Yaşı kaç? Sevgilisi kim? Mihriban Akgül 23 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan Mihriban, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde açık öğretim psikoloji bölümü öğrencisidir. Annesi Özbek, babası Erzurumlu olan Mihriban İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür. Okulunun yanısıra diksiyon dersleri de alan Mihriban, İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olmak istediğini ve karakterinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini belirtti.