İşte Benim Stilim All Starda bu gece 17 Eylül Cumartesi gecesi eleme heyecanı var. Stüdyoya çıkan Nazlı Kayaaslan diğer yarışmacılardan övgü alsa da jüriden istediği puanı ve övgüyü alamadı.

 Tv8 kanalında seyirciyle buluşan İşte Benim Stilim All Star büyük bir heyecanla başladı. Birbirinden güzel ve iddialı yarışmacıların yarıştığı ve zaman zaman gerginliğin arttığı program büyük izleyici kitlesi yakaladı. jüri kotuğunda Kemal doğulu, Ivana Sert ve Nur Yerlitaş’ın oturduğu İşte Benim Stilim’de, her hafta bir yarışmacı programa veda ediyor. Yarışmanın kazanının kim olacağı ise izleyicilerde büyük merak uyandırmış durumda. 

Nazlı Sultan Kayaaslan

NAZLI SULTAN KAYAASLAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Nazlı Kayaaslan giyimi ve stili ile hayli iddialı bir isimdi. Nazlı Kayaaslan mevcut all star kadrosuna bakıldığında en iddialı isim olarak öne çıkıyor. 1 çocuk annesi olan Nazlı Kayaaslan , Özden Cerrahoğlu ve Nihal Candan'ın 'taktik' hesapları sonunda elenmişti. Nazlı Kayaaslan'ın elenmesi için oy kullanan Kemal Doğulu hayli eleştiri almış ve Özden Cerrahoğlu ile olan yakınlığı dedikodu çıkarmıştı.

Ekranlardaki tarzıya ve sakinliğiyle dikkat çeken yarışmacısı Nazlı Sultan Kayaaslan 25 yaşında. Beren adında 3 yaşında bir kızı olan yarışmacı aslen Mersinlidir. Ayakkabılara çok önem veren ve onlara olan tutkusunu dile getiren yarışmacının hayali Dünya mutfağını öğrenip bir restorant açmak. Kendisinin utangaç bir yapıyasahip olduğunu ve bu yapısından kurtulmak istediğini belirten Nazlı Kayaaslan, 6 Mart 2015 Cuma akşamı İşte Benim Stilim'de en düşük puanı alıp elenen isim oldu.