Özge Sarı kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasının Çerkes asıllı yarışmacısı Özge Sarı 12 mayıs 1991 tarihinde İzmir'de doğdu. Bir Çerkez kızı olan Özge Sarı, Afyon Kocatepe Fakultesi Turizm Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Turizm sektöründe kariyer yapmak isteyen Özge Sarı uUzun süre bankacılık yapmış ancak işinden çok memnun kalmamış.

Özge Sarı, Boğa burcu ve tam bir alişveriş canavarıdır. Parası da çok olmalı ki ayda binlerce lirayı alışverişe verebiliyor. Alışveriş çılgınlığı deyince aklımıza Özge Sarı geliyor diyebiliriz.

Özge Sarı İşte Benim Stilim’e katılma amacını soranlara verdiği bomba cevapla rakiplerine gözdağı veriyor. Özge şöyle diyor; ”Savaş karargahta kazanılır. Ben bu savaşı yazdim ve bitirdim. Sıa şimdi yaşatmada. Hazırım ! Küçük bizans oyunlarını izleyip gülüp geçicem. Bu yarışmada kimse beni geçemeyecek. Bunu bugün anlamasanız da yarın anlayacaksınız"

İşte Benim Stilim Yeni Sezon yarışmasının yeni yarışmacılarından Özge Sarı Çerkes asaletini taşıdığını ifade ediyor. Özge Sarı; "Beni düşüremezler, hepsini teker teker göndereceğim. Çünkü ben buraya kazanmaya geldim, En tarz sahibi olduğumu kanitlamaya…” sözleriyle açıklayan Özge Sarı, diğer yarışmacılar gibi çok iddialı.

İşte Benim Stilim Özge Sarı

İşte Benim Stilim Özge Sarı ile ilgili bilgileri ve biyografisini, podyumdan görüntüleri buradan vermeye devam edeceğiz.