Dün yayınlanan programda İşte Benim Stilim Sima yine ortalığı gerdi. Sima "Benim onların moralini bozduğum söyleniyor da ben bu dünyada varım ve ben böyleyim. Ben onların ağlamasıyla, bağırıp çağırmasıyla değişecek değilim. Ben olduğum gibi bir insanım. Ben onların bağırmasından rahatsız oldum" dedi.

Bu arada Gülşah Sima'ya ağır sözler söyledi. Sima içeride Didem'i tahrik etmiş ve "çekemeyenler anket etsin" demiş. Didem'de "Sima beni çok tahrik ediyor... Ben onun çocukluğuna verdim, tek çocukluğuna, küçüklüğüne verdim. Ben o gün Sima'ya ağır hakaretler yaptım, özür diliyorum. Ama bu bir birikimin sonucuydu. Sima aynanın karşısına geçip düşünmesi gerekiyor. Herkesin Sima'yla ilgili sorunları var" dedi.

Sima "Gülşah yalan söylüyor. Gülşah'ın anlattığı şeylerin hiç biri doğru değil. Didem'de benden hoşlanmak zorunda değil. Didem'in özrünü kabul ediyorum ama ben aynı şekilde davranmaya devam edeceğim" dedi.

Gülşah "Sima sürekli bizi tahrik ediyor" şeklinde konuştu.

Mihriban Akgül'de "Sima'nın egolarının esiri olduğunu" söyledi.

Tartışma çok uzun süre devam etti.. İşte Benim Stilimin yaramaz ve küçük kızı Sima'nın tartışmaların içinde olmaya devam edeceği tahmin ediliyor...