İşte Benim Stilim Ünlüler 2016'da ilk haftanın sonuna gelindi ve TV8 ekranlarında yarışmacılar elenmekten kurtulmak için mücadele etmeye başladılar. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması İşte Benim Stilim Ünlüler eleme heyecanıyla devam etti. Neslihan Önder, Yeşim Erçetin ve Esra Sönemzer'in eleme adayı olduğu eleme gecesinde elenen yarışmacı gecenin çok geç saatlerinde belli oldu.

Serdar Ortaç ve Hande Yener'in konuk olduğu İşte Benim stilim Ünlüler 2016 eleme gecesinde bu haftanın konsepti "80'ler ve dans" oldu. Yarışmacılar dansla birlikte giydikleri birbirinden güzel kıyafetlerini sergilediler.

Yeni jüri "İşte Benim Stilim Ünlüler'de kim elendi?" sorusunun yanıtı için oylama yapacak. Hafta içinde jüriye saydırıp, çok ağır eleştirilerde bulunduktan sonra stüdyoyu terkeden Neslihan Önder ,Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin eleme adayları oldular. Ancak jüriyi darmadağın eden yarışmacı Neslihan Önder yarışmacılar tarafından korunarak elenmekten kurtulmuş oldu. 

Neslihan'ın diğer yarışmacılar tarafından korunması jüri üyelerinin özellikle Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı'nın moralini bozdu.

İşte Benim Stilim Simge Tertemiz
İşte Benim Stilim 2016 ilk eleme gecesinde podyuma ilk çıkan Pelin Suade mini bir kıyafetle podyuma çıktı ve güzel bir dansla izleyenleri büyüledi. Hafta içinde fazla dekolte giymeyin uyarısı alan yarışmacıların 80'ler konseptinde bile çok fazla minik giyince teoki çektiler. Pelin Suade jüri üyelerinden çok iyi puan aldı. 

Tuğçe Özbudak
İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasının 8 Ocak Cuma gecesi yapılan "80'ler ve dans" konseptli eleme gecesinde ikinci olarak sahneye çıkan yarışmacı Tuğçe Özbudak oldu. Mor süper mini bir kıyafet giyen Tuğçe Özbudak dansıyla da izleyenleri büyüledi. Tuğçe'ye 10 puan veren İvana Sert "müthişsin" derken Neslihan Yargıcı'da 10 puan verdi ve şok etti. Neslihan'a sadece Halan Akkaya 9 puan verdi.

İşte Benim Stilim Ünlüler Esra Balamir
Esra Balamir hafta içinde hayat hikayesini anlattığı kötü günlerini geride bırakmış görünüyor. 8 kişi ile dans eden Esra Balamir'in "çok dansçı çok para bu durumdan bende memnun olmadım" demesi jüriyi şok etti. Serdar Ortaç yarışmacı kızlar için "Kızlar çok acımasız ben hayatım boyunca hiç acımasız olamadım" dedi. İvana Sert ise Esra Balamir'e Hatice diyerek şok etti. Bu arada Esra Balaimir'e 5 puan veren Neslihan Yargıcı, Uğurkan Erez'in 8 puan vermesine çok şaşırdı ve eleştiride bulundu. 

İşte Benim Stilim Gizem Özdilli
İşte Benim Stilim Eleme gecesinde podyuma çıkan Gizem Özdilli arkadaşlarından çok güzel eleştiriler aldı. Jüri üyelerinin de çok beğendiği Gizem Özdilli'ye tüm jüri üyeleri 10'ar puan verdi ve 50 puanla gecenin en çok puan alan yarışmacısı oldu. Gizem Özdilli puanları gördükçe yerinde duramayarak sevinç çığlıkları attı.

İşte Benim Stilim Ünlüler Aslızen
Aslı Zen kırmızı siyah kıyafetiyle stüdyodakileri coşturdu. Dans ederken kendini yerden yere atan Aslı Zen büyük alkş aldı. Aslızen'in "ben deliyim, deli ne biliyor musunuz? Hani normalin dışında davranan var ya!" demesi gülüşmelere sebep oldu. 


İnci Pars İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmacıların en güzel kızlarından biri. İnci Pars'ın kıyafeti çok beğenilmedi. Bir şort ve korse ile çıkan İnci Pars orta puanlar aldı. Serdar Ortaç jüri üyelerinin düşük puan almasına çok kızdı ve acımızasız olduklarını söyledi.

ŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI KİMLER?

TV8 kanalında izleyici ile buluşan İşte Benim Stilim 2016 ünlüler yarışmacıları arasında Aslı Zen, Berna Öztürk, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, İnci Pars, Esra Balamir, Pelin Suade, Gizem Özdilli, Esra Sönmezer, Yasemin Öztürk, Nil Karataş, Tuğçe Özbudak, Sevil Uyar, Neslihan Önder ve Şarkıcı Hatice yer alıyor. İşte Benim Stilim 2016 birincisi 200 bin lira ödül kazanacak.

İŞTE BENİM STİLİM ÜMLÜLER YARIŞMACILARI KİMLER  - FOTO GALERİ

İşte Benim Stilim Ünlüler'de 8 Ocak 2016 Cuma gecesi yapılan elemede elenen yarışmacı Esra Sönmezer oldu...