Yayınlandığı ilk günden beri medya dünyasını kasıp kavuran ve reytingleri altüst edn İşte Benim Stilim yarışması "2016 ünlüler" yeni sezonu ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. İşte Benim Stilim 2016'da birbirinden güzel ve eğlenceli yarışmacılar ile yeni sezonda karşımıza geldi.

TV8 Ekranlarının reyting rekorları kıran en stil ve moda yarışması 2016'nın yani yeni sezonun ilk eleme gecesini geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleştirdi. Peki İşte Benim Stilim 2016’nın ilk eleme gecesinde hangi ünlü isim elenecek?

Öykü Serter’in sunduğu, İvana Sert, Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in jüri üyesi olarak görev yaptığı ve birbirinden ünlü isimlerin yarıştığı İşte Benim Stilim kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmanın yeni ismi İşte Benim Stilim 2016. Ama izleyenler yarışmanın adını İşte Benim Stilim Ünlüler olarak biliyor.

İşte Benim Stilim 2016'nin birinci hafta eleme gecesinin konukları Hande Yener ve Serdar Ortaç olacak. Yani Mahallenin iki delisi bu hafta İşte Benim Stilime konuk olarak katılacak.

İşte Benim Stilim 2016'nın ödülü 200 bin lira ve bu gece bir yarışmacı hem 200 bin liraya hem de yarışmaya veda edecek. Bu gecenin konsepti ise “Dans ve 80'ler”

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler eleme gecesi

Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder'in yarışmacı olarak katıldığı İşte Benim Stilim 2016'da elenecek isim bu gece belli olacak.

Bizi izlemeye devam edin.