TV8'de devam eden İşte Benim Stilim All Star yılbaşından önce sona erecek. Yılbasşından sonra ise İşte Benim Stilim Ünlüler başlayacak. İşte Benim Stilimm ünlülerde Survivor Ünlüler takımından bazı isimlerle ütopya yarışmasından bazı isimler yarışacak.

İşte Benim Stilim ünlüler ne zaman başlıyor? Tv8 İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu kimlerden oluşuyor? Hangi ünlüler yarışacak? gibi sorular cevabını buldu. Ekranların sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'da birbirinden stil ve renkli yarışmacılar jüri üyelerinin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergiliyor. Bu yarışma önümüzdeki günlerde sona erecek. Yeni ezonda ise İşte Benim Stilimde ünlüler yarışacak.

İddiaya göre İşte Benim Stilim Ünlülerin sunuculuğunu yine Öykü Serter yapacak. Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu bulunacak. İşte Benim Stilim Ünlülerde, Survivor 2014 ve Survivor All Star’da yarışmış olan Serenay Aktaşve Merve Aydın, Ütopya’dan tanıdığımız Kurretülayn Matur, Hakan Hatipoğlu’nun eşi Gizem Hatipoğlu, Nil Karataş, Mehtap Yılmaz, Asena ve Simge Tertemiz yarışacak.

Gizem Hatipoğlu

”İşte Benim Stilim Ünlüler’de 2016 yılının başında başlayacak.