TV8 ekranlarında 1 Ocak 2016 tarihinde başlayan ve Aslı ZEN, Berna Öztürk, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, İnci Pars, Esra Balamir, Pelin Suade, Esra Sönmezer, Yasemin Öztürk, Nil Karataş, Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Neslihan Önder, Şarkıcı Hatice'nin yarışmacı olarak katıldığı İşte Benim Stilim Ünlüler'de 8 Ocak Cuma gecesi bir yarışmacı elenecek ve hayallerine veda edecek.

İşte Benim Stilim'in ilk bölümünden itibaren jüri üyesi olarak görev yapan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun ayrılmasının ardından jüri üyesi olarak kadroya katılan Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yaptıkları sert eleştirilerle yarışmacıları canlarından bezdirmiş durumda.

Özellikle Neslihan Yargıcı'nın hemen tüm yarışmacıları eleştirmesi ve hiç bir kıyafeti beğenmiyor olması yarışmacılar arasında gerginliğe yol açtı. O kadar ki, Neslihan Yargıcı İvana Sert'in çok beğendiği ve 9 puan verdiği bir yarışmacının kıyafetini bile ağır bir üslupla eleştirerek 5 puan verebiliyor.

Bu durum sosyal medyada "Neslihan Yargıcı, Nur Yerlitaş'ın gölgesinde kalmak istemiyor" yorumlarına neden oluyor.

Peki İşte Benim Stilim Ünlülerde 8 Ocak Cuma gecesi hangi yarışmacı elenecek ve yarışmaya veda edecek.

İşte Benim Stilim Ünlüler

İşte Benim Stilim 2016 ilk eleme gecesiyle muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Yarışmacılar “Dans ve 80'ler” konseptiyle hünerlerini sergilerken, Hande Yener ve Sertar Ortaç geceye şarkılarıyla renk katacak.

Eleme Gecesi’nin bu haftaki konukları; Hande Yener ve Serdar Ortaç! Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın sevilen şarkıları ile eşlik edeceği “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangileri elenecek?