TV8'de yayınlanmaya başlayan ve Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder'in yarışmacı olarak katılacağı İşte Benim Stilim All Star'da heyecan yeniden başladı.

Ünlü Modacı, siyahların kadını Neslihan Yargıcı Moda dünyasının en sevilen isimlerinden Hakan Akkaya Her zamanki zarifliği ve değişik stili ile İvana Sert Podyumların usta ismi Uğurkan Erez'in jüri üyesi olarak yer alacağı ve yine Öykü Serter'in sunacağı İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında birbirinden güzel yarışmacılar yer alacak.

İşte Benim Stilim Ünlüler Nil Karataş Kimdir?

Bir kaç sene önce O Ses Türkiye yarışmasına katılan, sesi ve mütevazi hareketleri ile jürinin dikkatini çeken  Nil Karataşoğlu, yarışmada Sezen Aksu’nun Tükeneceğiz isimli şarkısını seslendirmiş ve büyük ilgi görmüştü. Hülya Avşar’ı seçerek takımına dahil olan Nil Karataşoğlu, aslında yarışmalara yabancı bir isim değil. Show Tv’de yayınlandığı dönemde izlgiyle izlenen Yemekteyiz yarışmasının eski yarışmacılarından biri olan Karataşoğlu, o yarışmada yemek yapmanın yanında keman çalarak hem o dönem ki yarışmacıların hem de izleyenlerin dikkatini çekmişti.