Bu hafta eleme gecesinde Elçin Kayadibi ile birlikte jürinin karşısına çıkanve elenmekten kurtulan Tümay Tali yarışmacı arkadaşlarının hedefinde. İşte Benim Stilim yarışmacılarının kulis yaparak bu hafta da Tümay Tali'yi gitmesi için yazacakları iddia edildi.
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Tümay Tali , Almanya'dan geldi. Gurbetçi olan Tümay Tali İşte Benim Stilim yarışmasının 1 Mayıs tarihindeki son bölümünde patladı. 

İzleyicinin merakını çeken Tümay Tali gurbetçi bir ailenin kızı. Türkçesi aksanlı olan Tümay Tali Instagram hesabında çok farklı pozlar vermiş. 

İşte Benim Stilim yarışması üçüncü dönem yarışmacılarıyla merak uyandırdı. Yeni yarışmacılar içinde Tümay Tali gevezeliği ve eleştirileri ile öne çıktı. 

Almanya'dan gelen Tümay Tali yarışmada şu ana kadar tarzıyla beğeni kazanmış değil. Diğer yarışmacılarla olan atışmaları ile haber olan Tümay Tali sanatçı bir ailenin kızı olduğunu söylüyor. 

Eleme gecesinde İşte Benim Stilim’de yarışmacıların Tümay hakkında duydukları dedikoduları yayında anlatmakı büyük şaşkınlık yarattı. Tümay, duydukları karşısında büyük şok yaşadı. Tartışmanın fitilini ateşleyen isim yine Sima oldu. Tartışmalara Sinem de dahil oldu. "20-30 tane kıyafet deneyip insanları çıldırtmış" dedi. Tümay'ın yarışmacı arkadaşları adeta ona ecel terleri döktürdü.