İşte Benim Stilim eleme gecesinde Sima Şerafettinova sahnede yere düşünce bir anda yere düşünce panik yaşandı. 
İşte Benim Stilim eleme gecesinde yarışmacı Sima Şerafettinova, jüri üyelerinin yanından dönerken kendini yerde buldu. Ayakkabısının azizliğine uğrayan güzel yarışmacı Sima Şerafettinova, ayağı burkulunca stüdyoda yere kapaklandı. Sima Şerafettinova'nın yardımına Öykü Serter, Kemal Doğulu ve yarışmacılar koştu. 

6 dil bilen Sima Şerafettinova; ülkesinde bilgisayar mühendisliği eğitimi alan yarışmacı hayalinin ise oyunculuk yapmak olduğunu ifade ediyor. 

Azerbaycan asıllı olan Sima henüz 18 yaşında bulunuyor. Türkiye’ye kısa bir süre önce gelen esmer güzeli ekranlarda yayınlanan birçok yarışmaya katılarak ünlü olmanın yollarını aramış. Sonunda İşte Benim Stilime katılarak kendini halka tanıtma fırsatı yakalayarak ilgi odağı olmayı başardı. İtici tavırları nedeni ile her gün eleştirilere maruz kalan Sima, 6 dil biliyor. Ülkesinde bilgisayar mühendisliği eğitimi alan yarışmacı hayalinin ise oyunculuk yapmak olduğunu ifade ediyor. 

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Linet Büşra elensin dedi. Nur Yerlitaş Büşra elensin dedi. İvana Sert ise Sinem Umaş elensin dedi. Uğurkan Erez 'Sinem Umaş' elensin dedi. Elenen yarışmacıyı Kemal Doğulu'nun oyu belirledi. Kemal Doğulu Büşra Eyen Siral elensin diyerek bu hafta elenen ismi ilan etti.