İşte Benim Stilime sonradan katılan ve diğer yarışmacılarla girdiği sert tartışmalarla jüriyi hayretler içinde bırakan Zeynep Karaca'nın bu hafta sonu yapılacak eleme gecesine bomba gibi bir kostümle hazırlandığı iddia ediliyor. İddiaya göre Zeynep Karaca bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinde stüdyoyu sallayacak.

İşte Benim Stilim’in 3.cü sezonu başarılı şekilde gündüz kuşağını renklendirirken geçen sezonda da olduğu gibi yarışmaya iki yeni isim katıldı. O iki isimden birinin adı Zeynep Karaca ve yarışmaya Adıyaman‘dan katılıyor. Ana meslek olarak hosteslik yapan Zeynep İşte Benim Stilim’de ilk hostes değildir.

Daha önceki sezonda Emel Özkızıltaş yanı sıra Çiğdem Çelik‘de hosteslik ile yaşamını geçindirmekte idi. Aynı zamanda 3.cü sezonun başlarında elenen ve İran’dan katılan Neda Poursaeid yarışmacısı Zeynep Karaca gibi kabin memurluğu yapmakta idi. Yaş olarak daha olgun görünen Zeynep Karaca 25 yaşında olduğunu açıklayınca şoke etti.

Anne tarafından arap olan Zeynep esmerliği ve kokoşluğu ile yeni yarışmacı olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. İşte Benim Stilim’in 3.cü sezonun 6.cı haftasından sonra katılan yarışmacı daha öncesinde yarışmayı hiç izlemediğini açıkladı. Stil yarışmasını izleyemeyenlerin artık izletmek istediğini açıklayan seksi Zeynep Bu Benim Stilim yarışmasına iddialı başlangıçda bulundu.

Zeynep Karaca estetikli mi, dudaklarında botoks varmı? Bu tarz soruların cevapları tam olarak net olmasa da Zeynep Karaca’nın dudakları normalinden daha şişik olduğu gayet net bir şekilde ortadadır. 11 Mayıs günü yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasına Zeynep Karaca ile aynı zamanda yarışmaya sonradan dahil olan diğer isim Çağla Çetinöz‘dür. Sarışın Çağla hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, buraya tıklayınız.

Şu andan itibaren Zeynep Karaca ile kıyasıya yarışacak olan isimler: Sinem Umaş, Şilan Makal, Serpil Gülşah Yılmaz, Ezgi Ünal, Cerem Gündüz, Sima Şerafetinova, Didem Ezgi Akın, Mihriban Akgül Zeynep Karaca hakkında bilgileri toplu şekilde aşağıda görebilirsiniz:



İsim: Zeynep Karaca
Zeynep Karaca’nın mesleği: Hostes
Zeynep Karaca kaç yaşında: 25 yaşında. 1990 doğumlu
Zeynep Karaca nereli: Adıyamanlı, Annesi arap
Zeynep Karaca’nın Facebook hesabı: 1zeynepkaraca
Haberport.com Güncel Haber Merkezi