Mekan dışına yerleştirilen masalarda, ısıtıcı altında oturan ikili, flaşlar patlayınca büyük panik yaşadı. Olcan Adın, önceki akşam “İşte Benim Stilim” ikincisi Zeynep Öztürk’le Emirgan La Boom’daydı.
Genç futbolcu, kendini yana atarak kadrajdan çıkmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Kaçışın mümkün olmadığını fark edince de, Öztürk’ü masada bırakarak tek başına oradan ayrıldı.

ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR?

1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk estetikli olmasıyla bilindi. Bu Tarz Benim kızları içinde 31 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile dikkat çeken Zeynep Öztürk ’ün burnunda estetik bulunuyor.

31 yaşındaki Zeynep Öztürk eskiden çok fazla kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan sonra
rahatladığını söylüyor.

İlerde iyi bir modacı olmak isteyen Zeynep Öztürk , yarışmadan kazandığı para ile yatırım yapmak niyetinde. Vücudunda beğenmediği bir yer olmadığını söyleyen Zeynep Öztürk kendine fazlasıyla güveniyor. Bunu da Bu Tarz Benim galasında Müslüm Gürses kılığına girerek gösterdi.
Bu Tarz Benim jürisinden bir çok kez yıldız almayı başaran Zeynep Öztürk , sakin görünümüne karşın son bölümde yaşattığı krizle salladı. Bu Tarz Benim ’de Melisa Şahin ’in başbelası olan Nihal ile tartışan Zeynep Öztürk ’elenmek istiyorum’ diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Nur Bozar ’ın taktiğine başvuran Zeynep Öztürk inanılmaz bir kavga çıkarıp stüdyoyu da terketti.