Zeynep Vuran kimdir?

TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasının güzel kızlarından Zeynep Vuran 1993 yılında Bursa'da doğdu. Yani Zeynep Vuran 23 yaşında ve çok güzel, seksi bir kız. Hatta giyimleri konusunda erotik giyiniyor yorumları bile yapılıyor.

Babası aslen Tokatlı olan Zeynep Vuran'ın annesi de Bulgaristan göçmeni. Zeynep ailesivi sorunlar nedeniyle anneannesinin yanında Bursa'da büyüdü. Bu yüzden Zeynep Vuran anneannesine çok düşkün.

Güzel yarışmacı Zeynep Vuran Trakya Üniversitesi Turizm mezunudur.  küçükken içine kapanık bir çocuk olduğunu söyleyten Zeynep, büyüdükçe kendini ifade gücünü keşfetmiş ve hep kendi ayakları üzerinde durma taraftarı olmuş. Bu yüzden de dobra dobra ve kimseden çekinmiyor. rtık ben kendimi keşfettim kimseden krkmuyorum modundan hiç vazgeçmiyor.

Okulla arası pek iyi olmasa da kendi zekasına çok güvenmiş, ancak bunu insanları aşağılama yöntemi olarak hiçbir zaman kullanmamış. Haksızlığa, yalana ve adaletsizliğe asla katlanamıyor. Tam bir terazi kadını olan Zeynep bulunduğu her ortamın güzel düzenli mis kokulu olmasını seviyor, renkli elbiseler vazgeçilmezleri.

İşte Benim Stilim Zeynep Vuran

En sevdiği renk yeşil. Doğa yürüyüşleri, müzik dinlemek sevdiği şeyler arasında. Ruh haline göre giyiniyor. Dans etmeyi, yemek yapmayı, evde huzurlu bir hayat sürmeyi seviyor.