Birbirinden güzel 13 yarışmacının Türkiye'nin en stil kadını unvanı ve büyük ödülün sahibi olmak için yarıştığı İşte Benim Stilim Yarışmasında bu akşam 3. sezon 4. hafta eleme gecesi yaşanacak. Acaba bu akşam elenen yarışmacı kim olacak? Konuk jüri üyesi kim olacak? Gecenin konsepti ne olacak? Hepsi ve daha fazlası İşte Benim Stilim'de...  

İşte Benim Stilim yarışmasının bu hafta ki jüri üyesi birbirinden güzel şarkıları ile tanıdığımız Mahmut Tuncer olacak. Yarışmaya konuk olarak katılacak olan Mahmut Tuncer şarkıları ile yarışmacılara ve izleyicilere renkli dakikalar yaşatacak. Canlı performansları ile programa katılacak olan Mahmut Tuncer, müzik hayatına başladığı ilk şarkıyı İşte Benim Stilim programında söyleyecek ve reklam filminde oynadığı “Baba” karakterini canlandıracak. Müzik hayatı boyunca yaşadığı anıları da programda paylaşacak olan Mahmut Tuncer, Nur Yerlitaş’  a bir kuş hediye edecek.  

İşte Benim Stilim’ de yarışmacılar haftanın konseptine en uygun kıyafetleri giyecek, jüriden en yüksek puanı almaya çalışacaklar. Bu haftaki konsept; bir zamanlar…60-70-80-90’lı yıllar…   Jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in yaptığı İşte Benim Stilim, Öykü Serter’in eşsiz sunumuyla 1 Mayıs 2015 Cuma Saat : 22:15'te TV8’de!      

Bu heyecanlı ve bir okadar da renkli yarışmayı sakın kaçırmayın!