İşte Benim Stilim’de yine bir eleme heyecanı bu akşam yaşanacak. Her eleme gecesi olay olan İşte Benim Stilimde yine olay var.TV 8 ekranlarının vazgeçilmez Moda progamı İşte Benim Stilim 3. sezon yeni yarışmacılarla devam ediyor. İşte Benim Stilim kim elendi bu akşam belli olacak. TV8 İşte Benim Stilim eleme gecesi bugün yaşanacak. İİşte Benim Stilim’de kim elenecek?
İşte Benim Stilim’de bu haftanın teması ’Yaza Merhaba Partisi’ ve sürpriz jüri konuğu ise sesiyle milyonların beğenisini kazanan Linet.
 
13 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yapacaklar.. Gecenin konsepti ise “Yaza Merhaba Partisi ”. Yaza Merhaba kıyafetleri ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışacak, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşanacak.
 
İşte Benim Stilim eleme gecesinde Sima Şerafettinova’nın talihsizlik yaşadığı anlar damga vuruyor. Eleme gecesi fragmanında görülen Sima Şerafettinova’nın sahnede düşmesi herkesi korkutuyor. Peki Sima’ya ne oldu? 
 
İşte Benim Stilim Eleme Gecesi yeni konsepti ile bu akşam TV8 ekranında..

Kaynak: Milliyet