İşte Benim Stilim All Starda bu hafta bayram nedeniyle eleme olmadı. Bir haftadır büyük bir mücadele ile birbirlerinin üzerine çıkmaya ve yükselmeye çalışan İşte Benim Stilim kızlarından hangisi bu haftanın galibi olarak arabanın sahibi oldu?

AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN FOTOĞRAFLARI

Yarışmanın başından beri birbirlerini eleştiri yağmuruna tutarak tartışmalar başlatan İşte Benim Stilim All Star kızları bu haftada yine rahat durmadılar. Geçen sezonların en iyi kızlarından oluşan İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları söz konusu araba olunca ortamı daha da kızıştırdılar. Haftanın başından beri en güçlü kombinlerini sergileyen yarışmacılar bu hafta eleme açısından rahattı ancak haftanın sonunda hediye edilecek olan arabanın hayali ile yine rahat durmadılar.

ARABANIN SAHİBİ AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN OLDU

Bir hafta boyunca her gün övgü yağmuruna tutulan ve en yüksek puanı alan Ayşegül Doğan ile berabe Özden Cerrahoğlu olmuştu. Arabayı Ayşegül Doğan ya da Özden Cerrahoğlu'nun kazanacağı tahmin ediliyordu. İşte Benim Stilim birinci sezon yarışmacısı olarak tanınan Ayşegül Doğan arabayı kazanmak için deyim yerindeyse dişini tırnağına taktı. 

İşte Benim Stilimde Arabayı Ayşegül Doğan kazandı

Hafta içi en yüksek puanı aldığı için Özden Cerrahoğlu’nu ağlatan Ayşegül Doğan sonunda çok istediği arabayı kaptı. Özden Cerrahoğlu yaptığı açıklamada "Demek ki Ayşegül benden daha iyiymiş. Ayşegül'ü tebrik ediyorum" dedi.