İşte Benim Stilim 8 Mayıs Cuma akşamı yeni bir eleme gecesiyle ekranlarda olacak. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı işte benim stilim'de bu hafta kim elenecek? merak konusu oldu.

Elçin Kayadibi ile birlikte jürinin karşısına çıkan ve çok ağır eleştiriler alan Tümay Tali bu hafta elenecekler arasında en başta duruyor. Onu tartışmalarıyla ortamı geren Sima takip ediyor. Sima ya da Tümay bu hafta elenebilir? 

İşte Benim Stilim'de geçen hafta ki eleme geçesinde yaşananlar

İşte Benim Stilim eleme gecesinde konuk jüri üyesi Mahmut Tuncer oldu. Türküleriyle eleme gecesini renklendiren Mahmut Tuncer , Nur Yerlitaş'ı mest etti. İşte Benim Stilim'de bu hafta konsept dönem kıyafetleri oldu.

İŞTE BENİM STİLİMDE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Tümay Tali ile Elçin Kayadibi elenmek üzere jürinin önüne geldi. İşte Benim Stilim jürisinin oylarıyla bu hafta elenen isim kim oldu işte oylar;

Nur Yerlitaş Tümay Tali elensin dedi. 

Mahmut Tuncer Elçin Kayadibi'nin elenmesi için adını verdi. 

Kemal Doğulu 'severek gitsin diye Tümay Tali yazdım. Kalırsan bundan sonra benden sana zırnık yok' dedi. 

Uğurkan Erez ise Elçin Kayadibi elensin dedi. 

İvana Sert beraberlik sebebiyle elenecek ismi belirleyecek. İvana Sert 'Tarzlarınız aynı ama terbiyeniz farklı. Sadece bir sebep yüzünden Tümay'ın ismini yazmayacağım. Bizimle bunu öğreneceksin" dedi. İvana Sert sürpriz yaparak Elçin Kayadibi elensin diyerek Tümay Tali'yi ipten aldı.