İşte Benim Stilim eski adıyla Bu Tarz Benim 6 Mart 2015 eleme gecesinde bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte Benim Stilim 'de geçen hafta Melisa Şahin elendi. Bu hafta gözler Özden Cerrahoğlu ile Gülnihal Candan 'ın üzerindeydi. İşte Benim Stilim 'de jürinin önüne çıkan isimler Nazlı Sultan ile Özden Cerrahoğlu oldu. Peki jüri oylaması sonunda bu hafta elenen kim?
İşte Benim Stilim 'in bu hafta eleme gecesinde konuk jüri üyesi ikinci kez Hande Yener oldu. Eleme gecesinde 'melek' konseptiyle en yüksek puanı alan isim Maria Surina oldu. 

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?
işte-benim-stilimde-kim-elendi-.20150307012605.jpgİşte Benim Stilim yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı cevabını buldu. Eleme gecesinde performansı en düşük olan yarışmacı jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Bu isim Nazlı Sultan Kayaaslan ile Nihal Candan oldu. Hafta içindeki performansa bakılınca jürinin önünde elenmek üzere kalan isim ilk kez elenme potasına giren Nazlı Sultan oldu. İkinci yarışmacıyı ise yarışmacılar belirledi. Ancak isim belirleme büyük bir hesaplaşmaya sahne oldu. Nur Yerlitaş'ın 'burada kraliyet kurmuşsunuz' dediği 'üçlü çete' ortalığı birbirine kattı. Özden Cerrahoğlu'nun adı söylenince kankası Nihal Candan büyük bir kavga çıkarttı. Kavga kıyamet sonrasında yarışmacılar arasından Özden Cerrahoğlu ismi çıktı. 

JÜRİNİN OYLARI NE OLDU?
Nur Yerlitaş'ın 3'lü çete dediği isimler Nazlı Sultan, Özden Cerrahoğlu ve Nihal Candan'dan oluşuyordu. Kulis yapıp matematik hesapları ile rakiplerini birbir eleyen bu üç isim son haftada jüriden hayli tepki gördü. İşte Benim jürisinin önüne bu hafta çıkan 2 isim de bu çeteden olunca Kemal Doğulu fırsatı kaçırmadı ve "Bir sürü numaralar , bir sürü entrikalar, birbirinin kuyusunu kazmalar. O çirkin matematikleri yüzünden ikisi de şimdi buradalar' diyerek son darbeyi indirdi. 
işte-benim-stilimde-kim-elendi-.jpgHande Yener 'Nazlı Sultan' elensin dedi. 
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi. 
İvana Sert 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Uğurkan Erez ise 'Nazlı Sultan' elensin tercihini yaptı. 
Kemal Doğulu elenen ismi belirleyen oyu verdi. İşte Benim Stilim yarışmasının başından beri favori ismi olan Nazlı Kayaaslan 'ı eledi. 
nazli-kayaaslan-elendi-kimdir-.jpgNazlı Kayaaslan KİMDİR? Nazlı Kayaaslan yarışma boyunca en çok taç alan isimdi. Haliyle Özden Cerrahoğlu 'na karşı Nazlı Kayaaslan 'ı eleyen Kemal Doğulu şaşırttı. Ancak yarışmanın sıkı takipçileri için Kemal Doğulu 'nun Özden Cerrahoğlu 'nu tutması pek de şaşırtmadı. Özden Cerrahoğlu'nun adı bir ara Kemal Doğulu ile birlikte anılmaya bile başlamıştı. Kemal Doğulu bu söylentiyi kesse de Özden Cerrahoğlu ona olan ilgi ve alakasını hiç saklamadı. 

İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACISINI YİNE EZDİLER
İşte Benim Stilimin yeni yarışmacıları Çiğdem Çelik ve İlbilge Uzun ile birlikte Özden Cerrahoğlu , Maria Surina Emel Özkızıltaş , Nazlı Hamarat , Zeynep Öztürk , Gülnihal Candan arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. 
işte-benim-stilim-nazli-hamarat.jpgEleme gecesinde İşte Benim Stilim 'in yeni yarışmacısı Çiğdem Çelik 'in üzerine bu kez Nazlı Hamarat gitti. Nazlı Hamarat kendi alışveriy yaptığı yerden kıyafet almasına bozulan Çiğdem Çelik 'e Gülnihal Candan da yine sataştı. Gülnihal Candan taktığı kanatlara 2 bin lira para verdiğini söyleyerek parasıyla öne çıkmaya çalıştı. 


İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) yarışmasında geçen hafta yarışmanın en popüler ismi Melisa Şahin elenmişti. Kemal Doğulu ile hafta içinde tartışan Melisa Şahin 'O zaman beni elersiniz' deyince haftasonu elemesinde tüm jüri üyelerinden 'gitsin' oyu almıştı. Bu durum da Kemal Doğulu istedi Melisa Şahin elendi söylentilerine yolaçmıştı.


BU HAFTA BENİM STİLİM YARIŞMASINA DAMGA VURAN KAVGA
İşte Benim Stilim yarışmasını adeta ele geçiren Nihal ve Özden ikilisi Nur Yerlitaş'ın deyimiyle 'kraliyet kurmuş' gibiler. Son bölümde yine Çiğdem Çelik 'i hedef alan Gülnihal Candan , Nur Yerlitaş 'ın da sabrını değiştirdi. 

'Senden nefret ediyorum Nihal' diye bağırarak tartışmaya dahil olan Nur Yerlitaş, "Üçlü grup olmuşsunuz. Yapmayın ya!.. Artık sinir oluyorum yanı. Rezil ettin kadını! Kadın kendine utandı. Ben sizin ciğerinizi biliyorum. Burda kraliyet kurmuşsunuz gibi bir havanız var." 
dedi. 

kaynak: internethaber