İşte Benim Stilim 3. Sezonun en dikkat çeken ve en genç Yarışmacısı Azeri Sima Şerafettinova gündeme damga vurmaya devam ediyor. Daha önce Instagram’daki fotoğrafıyla alay edilen ve isminin aslında Simuzar olması ortaya çıkan Sima Şerafettinova 26 Mayıs İşte Benim Stilim’de bir şok yaşadı.

Bildiğiniz gibi yarışmacılar her gün 1000 TL’lik çek için gündüz kuşağında yarışıyor ve Cuma günleri ise eleme heyecanı yaşıyorlar. Ancak geçtiğimiz gün İşte Benim Stilim’de Zeynep ile tartışması gündeme gelmişti. Yarışmacıların birbirlerine sürekli kızması ve tartışması sonrası ise Sima üzüldü.

Nur Yerlitaş Sima Şerafettinova’ya kızdı ve; “Hayır, sen niye özür dilemiyorsun. Burası babanızın tarlası değil yani kusura bakmayın” sözleri üzerine Sima Şerafettinova gözyaşlarını tutamadı ve stüdyoyu terk etti. Sima uzun süre ağladı. Bunun üzerine Nur Yerlitaş “Neden ağlıyorsun şimdi” diye de telkinde bulundu.

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR?

İşte Benim Stilim’in olaylı yarışmacısı Sima Şerafettinova Azerbaycan Bakü doğumlu. 17 yaşında olan Azeri güzeli Sima Şerafettinova’nın asıl adı ise Simuzar. Sima Bakü’de best of model seçildiğini de yarışmada söylemiş ancak kimseyi inandıramamıştı.