TV8'de üç sezonu geride bırakan İşte Benim Stilim yarışması 4. sezonda ilk üç sezonun en iyi yarışmacılarının katıldığı "İşte Benim Stilim All Star" yarışması ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlk hafta daha önceki sezonlarda olduğu gibi yoğun kavgaların yaşanmasına neden olan programda şok olaylar yaşandı. Maria Surina ile kavga eden Nur Yerlitaş stüdyoyu terk etti ve kuliste ağlamaya başladı.

Bu kavgadan iki gün sonra İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde Maria Surina'nın elenmesi akıllara "Maria, Nur Yerlitaş'la yaptığı kavga yüzünden mi elendi" sorusunu getirdi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Nur Yerlitaş başta olmak üzere diğer tüm jüri üyelerine çok ağır eleştiriler vardı.

MARİA SURİNA FOTOĞRAFLARI

Maria Surina İşte Benim Stilim yarışmasının en dobra kızı olarak tanınmıştı. Hiç bir lafın altında kalmıyordu. Jüri üyelerinin haksız eleştirilerine de çekinmeden cevap veriyordu.

Maria'nın elenmesine onun bu dobralığının yol açtığı iddia ediliyor. 

Maria Surina neden elendi

Peki Maria Surina Kimdir?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Maria Surina katıldığı sezonda güzelliği ile öne çıkmıştı. Nişanlısının kıskançlık krizleri ile yarışmadan ayrılma noktasına gelen Maria Surina avukat olmaya hazırlanıyor ve hukuk fakültesinde öğrenci.

Maria Surina instagram resimleri

Dedesi Türkmen anneannesi ise Polanyalı olan Maria Surina bir melez güzeli. 26 yaşında olan Maria Surina 'mini etek' giymem diyen isimlerdendi. Yarışmanın finaline doğru ise bu sözünü çiğnediği gibi bu sezona da minilerle başladı.

Maria Surina instagram fotoğrafları

Maria Surina son zamanlarda instagram kullanmaya başlamış ve sosyal medyada çokca boy gösterir olmuştu. Diğerleri gibi açık saçık fotoğraflar paylaşmamaya özen gösteren Maria Surina yarışmaya bu sezon mini giyerek başlamıştı. Bu durumun nişanlı olan Maria Surina'nın nişanlısını çok etkilediği ve ikilinin ayrılmak üzere olduğu iddia edilmişti.