İşte Benim Stilimde 29 Mayıc Cuma gecesi eleme heyecanı yaşandı. Bu gecenin konsepti "dans" Yarışmacılar birbirinden güzel dans kıyafetleri ile en güzel danslarını sahnelediler.

Çağla Çetinöz ve Mihriban Akgül jüri karşısına çıktı...

Mihriban Akgül kendi isteğiyle elendi...

İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi diye beklerken büyük bir sürpriz yaşandı ve Sima Şerafettinova yarışmadan kovuldu. İşte Benim Stilim eleme gecesine jürinin Sima Şerafettinova olmadan çıkması şok etkisi yarattı. Peki 29 Mayıs Cuma gecesi İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta kim elendi işte merakla beklenen sorunun yanıtı. 

İşte Benim Stilim eleme gecesinin gündüz yayınlanan bölümüne Sima Şerafettinova'nın diskalifiye edilmesi olayı damga vurdu. Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova 'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini duyurdu. İşte Benim Stilim eleme gecesi haliyle Sima Şerafettinova olmadan başladı. İşte Benim Stilim'de bu hafta koruma altına alınan sadece bir kişi oldu. O kişi de yarışmanın favori ismi olan Gülşah Yılmaz oldu. 

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de eleme gecesi saat 22.00'da başladı. Ebru Yaşar'ın konuk olduğu eleme gecesinde konsept dans kostümleri oldu. İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusunun yanıtı birazdan bu haberde yer alacak. 

Peki Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den neden kovuldu? Bunun sebebini Öykü Serter "Yarışma kurallarına uymaması' diye açıkladı. 

Sima Şerafettinova

SİMA ŞERAFETTİNOVA KOVULDU MU KAÇTI MI?

Sima Şerafettinova ise kurallara uymadığı için diskalifiye edildiği açıklamasını instagram hesabından yalanladı. Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den kendisinin ayrıldığını söyledi ve şunları yazdı;

-"Tabiki de diskalifiye diyecekler, bırakıp gitti diyecek halleri yok. Diskalifiye olsaydım Gecen sezonki bir yarışmacı gibi eleme gecesi çıkarılırdım. Perşembe rezilliğinden sonra cuma çekimine gireceğimi düşünen insanın aklına Şüphe ederim :)

İşte Benim Stilim yarışmasında artık 9 yarışmacı kalmış bulunuyor. Gülşah Yılmaz , Şilan Makal , Ezgi Ünal, Didem Ezgi Akın, Mihriban Akgül, Sinem Umaş, Çağla Çetinöz ve Zeynep Karaca finale doğru yol alan isimler. Bu akşam İşte Benim Stilim yarışmasına bu ekipten biri daha veda edecek.