İşte Benim Stilimde Geçen sezonların en başarılı yarışmacılarından Ayşenur Balcı son haftalarda deyim yerindeyse ağzıyla kuş tutsa beğenilmiyor. Jürinin ve diğer yarışmacıların bu tutumu Ayşenur'u çileden çıkardı. Ayşenur Balcı yapılan eleştirilere aynı sertlikte cevaplar vermeye başladı.

İşte Benim Stilim All Star'ın son bölümlerinde yarışmacılar Ayşenur Balcı'ın stili hakkında olumsuz yorumlar yapmaya devam etti. Ayşenur Balcı'nın küpeleri ve pembe ruju yarışmacılar tarafından beğenilmedi. TV8 İzleyenleri tarafından en beğenilen yarışmacılardan biri olarak gösterilen Ayşenur Balcı TV8 izleyicileri tarafından beğenilerek izleniyor.

Ayşenur Balcı ilk sezonda yarışan yarışmacılardan birisiydi. Ayşenur Balcı farklı tarzı ve dobralığı ile izleyicilerin dikkatini çekiyor. Hatta Ayşenur BAlcı'nın dobralığı sosyal medyada "Ayşenur Balcı'nın içine Maria Surina kaçmış" yorumları yapılmasına neden oldu.

Ayşenur Balcı Kimdir

Ayşenur Balcı Kimdir?

Bu yarışmanın sevilen isimlerinden biri olan Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.1,72 boyunda ve 52 kilo olan Ayşenur Balcı, 80-60-90 ölçülerine sahiptir. Ayşenur modellik ve mankenliğin dışında oyunculuk ve dans ile de ilgileniyor.