Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini 6 ay önce tek celsede sonlandıran Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başladı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan Ortaç, "Şu an çok mutluyuz" dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 ay önce tek celsede boşandı. Aylar sonra yeni bir ilişkiye başlayan Ortaç, yeni aşkı hakkında ilk kez konuştu.

"ENERJİMİZ AŞKA DÖNÜŞTÜ"

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Seçil Gür ile bir mekandan çıkarken görüntülendi ve ikilinin bir süredir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Dün muhabirlerle sohbet eden ünlü şarkıcı yeni ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Seçil Gür ile birlikte olan Ortaç, "10 yıllık bir arkadaşlığımız söz konusu, yeni bir parça için bir araya geldik ama aramızdaki enerji çok yüksekti. Bu da ikimiz için aşka dönüştü şu an çok mutluyuz" dedi.

SEÇİL GÜR KİMDİR?

Seçil Gür, 1 Ocak'da Almanya'nın Hof kasabasında doğdu.

Aslen Adanalı olan Gür, müzik hayatına 12 yaşında Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası viola sanatçısı Meral Sayın'dan aldığı solfej dersleriyle başladı. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul'a geldi. Kısa süreli sahne deneyimlerinin ardından keman virtiözü kuzeni Hande Özyürek'in teşviki ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin hocalarından Sema Çal'dan opera eğitimi alıp çeşitli antik aria eserlerini icra etti.