Dizi sektörünün en fazla ücret alan oyuncusu olan Özcan Deniz, reklam dünyasında da zirveye koşuyor.

Dizi, reklam ve konser gelirleriyle en çok kazanan sanatçılar arasında yer alan Deniz, son olarak bir içecek markasının reklam kampanyası için anlaşma imzaladı.

Ünlü oyuncu, kendi rekorunu kırarak 2 milyon lira aldı. Deniz son dizisinde bölüm başına 96 bin TL alıyor...

Nurgül Yeşilçay başrolünü Erkan Petekkaya ile paylaştığı Paramparça'nın yapım şirketiyle masaya oturdu. Güzel oyuncu sözleşmesinde yurtdışı satışlarından pay istedi. İsteği kabul edilen oyuncunun böylece dizisinin Cannes'daki TV fuarlarında Arap ve Türki Cumhuriyetleri'nin yanı sıra Balkan ülkeleri ve Güney Amerika'daki pek çok ülkeye satılınca kazancı katlanarak arttı. Oyuncunun bölüm başına 140 bin TL aldığı gündeme gelmişti. 

Eda Taşpınar, bacaklarının güzelliğini borçlu olduğu at kılı fırçası satıyor. Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Taşpınar, paylaştığı bir ürün fotoğrafı karşılığında 10 bin TL alıyor.

1.5 milyon kişinin takip ettiği Burcu Esmersoy da Instagram’daki ürün tanıtımları karşılığında 7 bin TL kazanıyor.

Engin Öztürk, erkeklere özel ilk diş macunu reklamı için kamera karşısına geçti. Yakışıklı oyuncu reklamdan 200 bin TL kazandı.

Megastar Tarkan bir boya firmasının reklam yüzü oldu ve 1 yıllığına 3 milyon TL aldı. Tarkan 1994 'ten bu yana 13 reklam filminde rol aldı ve hep rekor düzeyde ücretlere imza attı. Ünlü popçu 2012'de bir içecek firmasının yüzü olmuş ve 4 milyon TL almıştı.

Ezgi Mola, dünyaca ünlü yıldız Shakira'nın küresel reklam yüzü olduğu diş macunu firmasıyla anlaşma imzaladı. Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun bu an­laş­ma­dan 500 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Mo­la, kı­sa sü­re ön­ce bir tu­rizm fir­ma­sı­nın rek­lam kam­pan­ya­sı için tek­lif al­mış­tı. İd­di­aya gö­re firma 500 bin li­ra ta­lep eden Mo­la­'nın ye­ri­ne 300 bin li­ra­ya Bur­cu Es­mer­so­y'­la anlaşmıştı.