Adını sürekli yaptığı skandallarla duyurmaya devam eden 19 yaşındaki genç popçu Justin Bieber, küçük yaşta şöhret sahibi olmanın verdiği hisler nedeniyle oldukça tutarsız davranışlar sergiliyor.

Her zaman kural dışı hareketleriyle dikkat çektiği gibi, son olarak bir restoranda temizlik kovasını tuvalet olarak kullanmasıyla gündeme gelen Justin Bieber, yine bir skandala imza attı.

14-18 yaş arası hayran kitlesine sahip olan genç popçu, hayranlarına her ne kadar kötü davransa da, onların yoğun ilgisiyle karşılaştığında durumu gittikçe abartmaya başladı.

Konser için Toronto'ya giden Justin Bieber, konser öncesinde kaldığı otelin önünde bekleyen hayranlarının fotoğrafını çekti.

Odasının balkonuna çıkıp hayranlarının fotoğrafını çektikten sonra, onların üzerlerine tükürürken bir fotoğrafını daha çekip Instagram sayfasında yayınlanan genç yıldız herkesi şaşkına çevirdi. 'Bu sabah güne böyle başladım', şeklindeki notuyla tüküren fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, Ocak ayında da gittiği spor salonunda birinin su şişesinin içerisine tükürmüştü.

Kaynak: Haber7