'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de oynayan Kadir Doğulu ile 'Kara Sevda'nın yıldızı Neslihan Atagül sade bir törenle yüzük taktı.
Çifti bu özel günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı. Geceden renkli kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Nişan gecesinden bu kareyi paylaşan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı.

Star Tv televizyonunda yeni bölümüyle geçen hafta ekranlara gelen Kara Sevda dizisinin Nihan'ı, yani Neslihan Atagül kimdir? İşte biyografisi Twitter ve İnstagram adresleri.

Neslihan Atagül 20 Ağustos 1992 senesinde birçok ünlü gibi İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Rusya kökenli, baba tarafından Çerke kökenlidir. İlkokul 2. sınıfa gittiği sıralarda oyuncu olmayı istemiş ve 13 yaşında iken annesiyle beraber Erberk Ajans'a gidip kayıt olmuştur. Kayıt olduktan yaklaşık 2 ay sonra reklamda oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim yaşamına devam eden oyuncunun boyu ise 1.68'dir.

Ünlü oyuncu 2006 senesinde yayınlanmış Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakterini oynayarak oyunculuğa başladı. Aynı yıl içerisinde filmdede oynamayı başaran oyuncu İlk Aşk adındaki filmde de oynamıştır. İyi bir oyunculuk gösterimi ile beraber Altın Koza Film Festivali ödülü almıştır.

18 Kasım 2011 senesinde ATVB ekranlarında oynamış olan Hayat Devam Ediyor adındaki dizide oynadı. Bu dizinin yönetmenliğini ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül yapmıştır. 2012 senesinde ikinci filmi olan Araf adındaki filmde oynadı.

Neslihan Atagül toplam oynamış olduğu dizi ve filmlerle beraber 5 defa ödüle layık görüşmüştür.

Neslihan Atagül Kadir Doğulu

Neslihan Atagül Filmografisi

2013 - Fatih Harbiye 

2011 - Hayat Devam Ediyor

2012 - Araf

2011 - Kalbim Seni Seçti

2011 - Canım Babam

2006 - İlk Aşk

2006 - Yaprak Dökümü