Kahramanmaraş Piazza, Babalar Günü’nde sevilen sanatçı ve oyuncu Kutsi’yi konuk ediyor. Hem babalarla hem de hayranlarıyla bir araya gelerek en sevilen şarkılarını seslendirecek olan Kutsi, vereceği mini konserin ardından sevenlerine imza da dağıtacak.
 
Kaliteli ve avantajlı alışveriş fırsatlarının yanı sıra özel günler için düzenlediği etkinliklerle de bölgenin çekim merkezi olan Kahramanmaraş Piazza, Babalar Günü’nde sevilen sanatçı Kutsi’yi konuk ediyor. 
 
Dillerden düşmeyen şarkıları ve söz yazarlığındaki başarısının yanında oyunculuktaki performansıyla da beğeniyle izlenen Kutsi, en popüler şarkılarını başta Kahramanmaraşlı balalar olmak üzere tüm sevenleri için söyleyecek.
 
20 Haziran Cumartesi Günü saat 15.00’te başlayacak etkinlikte, “Sana Ne, Melek, Bambaşka, Bilmem Anlatabildim mi, Dertlerimi Zincir Yaptım, İlan-ı Aşk, Zor da Olsa” gibi şarkılarıyla hayranlarının gönlünde taht kuran Kutsi, Piazza'daki konserinin ardından düzenlenecek imza gününde de sevenleriyle sohbet edip hasret giderecek.
 
Özellikle “Doktorlar ve Huzur Sokağı” adlı dizilerdeki rolüyle hafızalarda yer eden Kutsi, sevenlerine imza dağıttıktan sonra onlarla birlikte fotoğraf da çektirecek.