Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Kalbim Ege'de Kaldı' 4. bölüm ve bomba gelişmelerle ekranlarınıza gelecek. Bu akşam yayınlanacak Kalbim Ege'de Kaldı 4. bölümde yaşanacakların özetini haberimizde bulabilirsiniz. İşte Kanal D'nin yeni dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 4. bölüm ve yeni bölümün fragmanı bu haberimizde sizleri bekliyor...

Yayınladığı ilk günden itibaren büyük beğeni ile takip edilen Kalbim Ege'de Kaldı isimli dizi bu akşam yeni bölümüyle saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, “Kalbim Ege’de Kaldı” bu akşam 20.00’da yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Yayınlandığı ilk günden bu yana kahkahanın ve heyecanın eksik olmadığı Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde bakalım bu akşam neler  olacak.




4. BÖLÜM ÖZETİ 

MUSTAFA VE ZELİŞ’İN HAYATINDA İŞLER İYİCE KARIŞIR

Mustafa, Zeliş’e herkesin gözlerinin önünde ilan-ı aşk etmiştir ama muhtarın onları ayırmaktan kolay kolay vazgeçeceği yoktur.

Muhtar, Mustafa ve Zeliş’in formaliteden evli olduğunu herkese kanıtlamak için yeni planlar yaparken, Iraz Nene de Mustafa ve Zeliş’e yeni bir şart koşar; bir hafta içinde bütün köylüyü birbirlerini sevdiklerine ikna edeceklerdir. Aksi halde Iraz Nene, Mustafa ve Zeliş’e mirastan zırnık koklatmayacaktır. 
 
Ancak Mustafa ve Zeliş bütün köye birbirlerini sevdiklerini kanıtlamaya çalışırken tek engelleri muhtar değildir. Yaman’da Zeliş’e karşı gözle görülür bir değişim vardır. Yaman’ın, Zeliş’e olan yaklaşımı, Mustafa ve Zeliş’in hayatında işleri iyice karıştıracaktır.