Fox Tv'nin hüzünlü aşk dizisi Kalbimdeki Deniz 10 Aralık Cumartesi fragmanı yayınlandı. İzleyenleri hüzne boğan Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı yine izleyenleri şok edecek. Fikriye’nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenen Deniz ve Mirat şimdi ne yapacaklar? Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanında şok gelişmeler yaşanacak. Kalbimdeki Deniz son bölüm izle.

FOX’un sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Kalbimdeki Deniz son bölümde, Deniz’in başına gelen hiç beklenmedik bir olay herkesi şok etti. Şebnem ise oyuna getirildi. Peki, Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, yeni bölümde yaşanacaklar.

KALBİMDEKİ DENİZ 7. SON BÖLÜM ÖZETİ

Deniz ve Mirat Fikriye’nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz’in gösterdiği tutum Fikriye’yi ezerken, Mirat’la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur.

Deniz’e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar. Ece’nin ise Mustafa ve Mirat’la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz’e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem’i de oyuna getirir. Deniz’le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat’a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz’in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder.

Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı izle

KALBİMDEKİ DENİZ ZEYNEP AYDEMİR KİMDİR?

Zeynep Aydemir 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nde tamamladıktan sonra oyuncu olmak istediğine karar vermiş ve Kenter Tiyatrosundan Konservatuvar eğitimi almıştır. Usta oyuncu Ayla Algandan oyunculuk dersi alarak kendini geliştirmiştir. Diriliş Ertuğrul, Aşkın Bedeli, Bir Günah Gibi, Genco, Doktorlar gibi projelerde yer almıştır. Fox Tv'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisinde Şebnem karakterini canlandırmaktadır.