Kalbimdeki Deniz 7 Ocak Cumartesi fragmanı yayınlandı. Fox Tv'nin heyecan dolu dizisi Kalbimdeki Deniz 11. yeni bölüm fragmanı izleyenleri yine ekrana kilitleyecek. Kalbimdeki Deniz son bölüm Deniz’in bebeğini kaybetmesi ile ekrana gelmişti. Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı izle haberimizde.

Kalbimdeki Deniz son bölüm nefes kesti. FOX dizisi Kalbimdeki Deniz son bölümde Deniz’in bebeğini kaybetmesi izleyenlerde şok etkisi yarattı. Cumartesi akşamlarının yüksek reytingli dizisi Kalbimdeki Deniz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gözler Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Yeni bölümde Deniz neler yapacak? Kalbimdeki Deniz 11. yeni bölümüyle 7 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek. İşte yeni bölüm 2. fragmanı...

Kalbimdeki Deniz 11. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Alihan’la sahte sosyal medya hesabı üzerinden yazışan Deniz, öğrendikleriyle şok olur. Ece ve Mustafa yakınlaşması, Mustafa’yı kızı dururken ona kaptırmamak istemeyen Fikriye’yi harekete geçirir. Hülya Mirat ve Deniz’in gözünü boyamak için bazı jestler yapar.

Kendisi hakkında gerçeği öğrenen Hülya’nın sıkıştırmaları ve Deniz’le arasının düzelmesini hazmedemeyen Fikriye’nin laf sokmalarından bunalan Diyar’ı harika bir sürpriz beklemektedir. Şebnem ve Alihan büyük bir hesaplaşma yaşarlar ve Şebnem’in bebeğini aldıracağı tehdidiyle Alihan geri adım atar. Yeni işinde büyük fedakarlıkla çalışan Deniz ise Alihan’la görüşmesinin yarattığı ve içine attığı stresle, bebeğini kaybeder.