100. bölüm ile ekranlara veda eden fenomen dizi Kanıt, hayranlarının yoğun ilgisine kayıtsız kalamadı. Reyting rekorları kıran Kanıt dizisi yakında ekranlara geri dönüyor. Peki gerçekten Kanıt dizisi ekranlara geri mi dönüyor? Kanıt ne zaman başlayacak? Kanıt konusu ve oyuncuları nedir? İşte Kanıt dizisi hakkında merak edilen soruların yanıtı...

Dizinin geri döneceğine dair dedikodular uzun süredir devam ediyordu. Fakat net bir açıklama yapılmamıştı. yeniyenişeyler'in haberine göre, dizinin yönetmeni Biray Dalkıran; dün gece ekipten bir arkadaşının Instagram’da paylaştığı görseli repost ederek, “Kanıt”ın dönüşü de müjdelemiş oldu. “Ateş Üstünde -1.Bölüm Senaryo” yazılı kapağın paylaşıldığı görselde “Abdullah Oğuz”, “Biray Dalkıran”, “Sevil Atasoy” ve “Kanıt” hashtagleri yer alıyor.




“Kanıt” ekibinin kemik kadroyla yeniden toplanmış olduğu ve dizinin devamı niteliğindeki “Ateş Üstünde” dizisiyle çok yakında ekranlara geri döneceği anlaşılıyor. Haberimiz hazırlanırken Biray Dalkıran ve ekip arkadaşı paylaştıkları görselleri sildiler ve yerine sadece ekibin resmini “Deminki yazıyı kuzenim yazmış… resmi de kuzenim paylaşmış… biz sadece okuyoruz” açıklamasıyla yayınladılar.



KANIT DİZİSİ

Kanıt, Türk polisiye televizyon dizisi. Yönetmenliğini Cem Sürücü ve Biray Dalkıran'ın üstlendiği, hikayelerini Selin Atasoy Hartevioğlu ve senaryosunu Ahmet Saatçioğlu'nun yazdığı dizi, Kanal D'de yayınlanmaktadır.

KANIT DİZİSİ - KONUSU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü cinayet masasından Başkomiser Orhan ve Komiser Selim her hafta başka bir cinayeti çözmeye çalışıyorlar. İkilinin bulduğu delilleri Kriminal Laboratuvarda değerlendiren Gamze ile Adli Tıp'ta cesetlere otopsi yapan Doktor Ece ise cinayetlerin çözülmesine yardımcı oluyorlar. Cinayetlerin çözülmesinde yardımcı olan teknikleri ve bunların tarihsel gelişimini ise Prof. Dr. Sevil Atasoy anlatıyor.
36. bölümden itibaren ikiliye İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden gelen Komiser Ayça da katılmıştır. Fakat 49. bölümde ölerek şehit olmuştur.

Sonrasında kriminal laboratuvar görevlisi aynı zamanda komiser Selimin nişanlısı olan Zeynep, eğitim için Amerika'ya giderek diziden ayrılmıştır.

Zeynep'ten sonra laboratuvar görevlisi olarak Bahar gelmiştir. Ama o da çok kalmaz ve kısa bir süre sonra tayini çıkar ve şu an ki laboratuvar görevlisi Gamze göreve gelir.
Ve En son olarak dizinin son bölümlerinde Komiser Yaman Kara dahil olur.Onunla birlikte dizi 4 bölüm dayanır ve 100.Bölüm'de final yapar.

KANIT DİZİSİ OYUNCULARI

Sevil Atasoy
Engin Benli : Başkomiser Orhan Özdemir - Başkomiser, başarılı ve görevinin insanları rahatsız etmek değil onlara yardım etmek olduğunu bilen bir polis.
Deniz Celiloğlu: Komiser Selim Dağdelen - Komiser, aynı zamanda da başarılı bir profilci. Aşırı şüpheci ve sinirli ama bir o kadarda komik. Nişanlısı Zeynep eğitimi için Amerika'ya gittikten sonra onun geleceği günü beklemeye başladı.