Sevilen dizi Kara Para Aşk 54. bölüm - final bölümü fragmanı ile ekranlara geliyor. Final bölümü olan Kara Para Aşk 54. bölümde polisliği bırakmakta direnen Ömer, Elif tarafından terk mi edilecek? İşte Kara Para Aşk 54. bölümde yaşanacak o bomba gelişmeler...
Kara Para Aşk yeni bölüm final fragmanı izleyicileriyle buluştu. Atv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin fragmanına bakılırsa; sürpriz olaylar arka arkaya gelişecek. Bir önceki bölümde Tayyar'ın intiharıyla Elif ve Ömer'in mutlu olması için bir sorun kalmadığı düşünülürken final bölümü şaşırtacak. Elif ve Ömer'in arası Ömer'in polisliği bırakmak istememesi nedeniyle bozulacak. Final yapacak olan Kara Para Aşk dizisi nefes kesen bir bölümle 15 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'de 54. bölümüyle ekranlara veda edecek.

KARA PARA AŞK YENİ BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Kara Para Aşk yeni bölümünde evlilik hazırlıkları yapаn Ömer ve Elif'in arası bozuluyor. Elif, Ömer'den polislik mesleğini bırakmasını isterken, Ömer bu istek karşısında tepkisini ortaya koyuyor. Elif ve Ömer arasındaki bu tartışma, finale damga vuruıyor. Kara Para Aşk final bölümünde uzun yıllardır aradığı babasının katilini de bulan Ömer polisliği bırakmazken, Elif sevdiği adamın diretmesi karşısında ortadan kayboluyor. Kuzey Afrika'dan Latin Amerika'ya kadar 41 ülkede yayınlanan Kara Para Aşk dizisinin mutlu sonla bitip bitmeyeceği 15 Temmuz akşamı belli olacak.

KARA PARA AŞK BAŞROL OYUNCULARIN VEDA MESAJLARI

Kara Para Aşk dizisinde buluşan ve 2 yıldır aynı karelerde yer alan Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk'a veda ederken duygularını paylaştı:

Tuba Büyüküstün (Elif Denizer): "Artık sonuna geldik, evet yorulduk. Şimdi eve dönüp bavullarımı açacağım ve biliyorum içinden bir sürü güzel yürek çıkacak. Kalplerinizin sıcaklığını bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Benimle kaldıkları sürece onlara iyi bakacağım."

Engin Akyürek (Komiser Ömer Demir): "Ömer' karakterinin; sadece bana değil seyirciye de bir şeyleri sorgulattığını ve empati kurdurduğunu düşünüyorum. 'İnsan bu hayatta seçimlerini nasıl yapar? Ne için yaşarız? Temiz bir insan olarak hayatımıza ne kadar devam edebiliriz, bu mümkün müdür?' gibi... 'Ömer Demir'i özleyeceğim. Bütün işlerim gibi güzel anılarla hatırlayacağım bir iş oldu. Dizi ise içinde farklı türleri barındıran bir işti; polisiye tarafı da vardı, dramatik yapısı da. İş bittiğinde herkes gülerek ve huzurlu ayrıldı." (Mynet.com)