Kara Sevda 30. Bölümde şok eden gelişmeler televizyon başındaki izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatacak. Kara Sevda 30. Bölüm 2. Fragman yayınlanırken bu bölümde, Zeynep, Emir’in yatak odasında yakalanmasının üzerine, önce Nihan’ın sonra Kemal’in sorularıyla köşeye sıkışır. Bu durumdan kurtulması her zamanki kadar kolay olmayacaktır. İşte Kara Sevda 30. Bölüm 2. Fragman yayınlandı - İzle



Nihan’ın evlilik oyunu, Kemal’i öfkenlendirir.

Ay yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, , Kürşat Alnıaçık, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen’in rol aldığı Kara Sevda bu akşam 20.00’da ekrana gelecek.
Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği dizi, Nihan ve Kemal’in aşk serüvenini anlatıyor.
30.bölüm…

Zeynep, Emir’in yatak odasında yakalanmasının üzerine, önce Nihan’ın sonra Kemal’in sorularıyla köşeye sıkışır. Bu durumdan kurtulması her zamanki kadar kolay olmayacaktır.
Kemal, Zeynep’le ilgili şokunu atlatamamışken Nihan ve Emir’i aynı odada görmenin etkisiyle darmadağın olur. Kemal bundan sonra kalbinin kırıklığını öfkesiyle onaracaktır.
Bu arada Leyla, yaşadıkları karşısında Kemal’e yeni bir pencere açmak ister. Kalbini ve yüzünü başka yana çevirmesi gerektiğini düşünmektedir.
Önder kızı için endişelidir ve Nihan’ı Emir’den uzak, Kemal’e yakın tutmak ister. Planını uygulamak için harekete geçer. Nihan iş dünyasına giriş yapar.
Nihan’ın Zeynep’le ilgili şüpheleri giderek artmaktadır. Zeynep Nihan’ın dikkatini çektikçe, Emir de Nihan’ı kazanmak üzereyken kaybetmekten korkar. Zeynep’e verdiği sözü bozmak üzeredir.
Kemal, Nihan’ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan’sa Kemal ve Asu’nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan’la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir.
Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler. onunla hayatta kalmaktır.

Yayın Günü: 11 Mayıs Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm -30.blm

YAPIM : Ay Yapım
YÖNETMEN : Hilal Saral
SENARYO : Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün
OYUNCULAR : Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Burak Sergen, Neşe Baykent, Zeyno Eracar,Orhan Güner, Kürşat Alnıaçık, Rüzgar Aksoy ve Melisa Aslı Pamuk