Kara Sevda 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni bölüm fragmanı nda Kemal tüm gerçekleri öğrenecek. Kara Sevda Son Bölüm Fragmanı'nda Nihan'ın kızı Deniz aslında Kemal'in çocuğu mu sorusu cevabını bulacak. Kara Sevda son bölüm izle

Kara Sevda 39. bölüm fragmanında Kemal'in aklını karıştıracak olaylar ardı ardına yaşanıyor. Kemal, Deniz'in kendi kızı olduğunu düşünmeye başlıyor ve bu konuda gelişmeler yeni planlara neden oluyor. Peki Kara Sevda yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Nihan’ın kucağında Deniz’i gören Kemal, geçmişe dair parçaları bir araya getirdiğinde aklında tek bir soru belirir: Deniz, kendi kızı olabilir mi? Kemal’in kalbinin sesinden daha somut bir kanıta ihtiyacı vardır. Emir ise Kemal’in Deniz konusunda şüphelendiğini anladığında, gerçeği gizlemek için bütün silahlarını kuşanır.

Nihan, Kemal ile Emir’in Deniz üstünden başlayacağı savaşa karşı kendi tedbirlerini alır. Bir anne olarak, evladının zarar görmemesi için bıçak sırtı kararlar verir. Çok riskli bir ittifak kurar. Bu ittifak, Kemal ile Emir arasındaki dengeyi tamamen değiştirecektir.

KARA SEVDA 39. BÖLÜM FRAGMANI


Öte yandan Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir.