Ekranların sevilen gerilim dolu dizisi Kara Sevda 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilimin her geçen gün daha da arttığı Kara Sevda 7 Aralık Çarşamba fragmanı şok bir gerçekle ekrana gelecek. Kara Sevda yeni bölümde Kemal, Asu hakkındaki gerçeği öğrenecek. Kara Sevda son bölümde Asu'nun intihar girişimi sonrası Kemal, Nihan'a Asu ile evleneceğini söylüyor.

Kara Sevda'da Emir Nihan ile Kemal arasındaki şüpheden biraz olsun uzaklaşıyor. Emir ile Asu'yu gören Zeynep Emir ile buluşarak hesap soruyor, tam bu esnada Nihan çıkıp geliyor. Nihan ile Zeynep kavga etmeye başlıyor, heyecanlı olaylarıyla Kara Sevda Çarşamba akşamı star TV'de olacak.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 47. yeni bölümü ile 7 Aralık 2016 Çarşamba akşamı Star'da ekranlara gelecek.

KARA SEVDA 46. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kara Sevda dizisi 46. son bölümmde, Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Önce peşindeki polisleri atlatmak, sonra da Emir’in kumpasından kurtulmak zorundadır. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır.

KARA SEVDA 47. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etrafı işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.

Kemal, masumiyetini ispatlamanın yolunu ararken, Emir de Asu’nun intiharıyla ilk kez “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşir. Kalbindeki bu duyguyla boğuşurken, Emir, vermemesi gereken bir açığı, hiç aklında olmayan birinin ellerine verir.

Nihan’ın Kemal’i kurtarmak için başlattığı hareket, Emir’in varolan şüphelerini körükler. Emir, Nihan’la Kemal’in ilişkisinin tekrar başlayıp başlamadığı sorusunun kesin cevabını almadan durmayacaktır. Emir’in köşeye sıkıştırdığı Nihan, ilk defa Kemal’e karşı Emir’in kurduğu bir tuzağa bilerek aracılık etmek durumunda kalır. Kemal, Nihan ve Emir’in tuzağına düşerse, bu Nihan ve Kemal için sonun başlangıcı olacaktır.