Hülya Avşar'ın eski kocası ve ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, özel hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı. Posta Gazetesi'nden Canan Danyıldız'a konuşan Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EVLİ VE MUTLU OLMAN İMKANSIZ

"Evli ve mutlu olman imkansız bir şey. Hele bir de çocuk doğunca kadın başka bir kadın oluyor. Erkek aynı erkek ama kadın acayip bir şey oluyor." diyen Çilingiroğlu, şunları söyledi:

"Çocuk erkeğin önüne geçiyor. Mesela Zehra 15 – 20 günlüktü, kucağımda tutarken Hülya, 'Sen bırak' dedi. Düşünsene ben babayım ve anne olarak babaya bile itimat edemiyorsun. Sonra o kadın gidiyor ve başka kadın geliyor. O başka kadın da senin aşık olduğun kadın olmuyor.

HÜLYA İLE BİR DAHA ASLA EVLENMEM

Son iki evliliğimde aşk bitip çocuk olunca her iki tarafta kendini bıraktı. Eşlerim anne olunca evliliklerim bitti. Büyük konuşmayayım ama bir daha asla evlenmem! Hele Hülya ile bir daha asla evlenmem. Hülya'yla aramızda başka bir şey var. En nihayetinde bir de kızımız var. Birlikte büyüdük, o yaşları birlikte atlattık. Ama şimdi 3 gün yan yana duramayız!"

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu