İpek Açar “Benimle ilgili konuşuluyor, davalar açılıyor. Bana göre doğru olanın mahkeme sonuçlanıncaya kadar saygıyla susup beklemek olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında yapılan her şey Kayahan’a ve saygınlığına zarar vermekten öteye gitmez” dedi.
KAYAHAN DOĞUM GÜNÜNDE ANILDI KAYAHAN DOĞUM GÜNÜNDE ANILDI

En son Kayahan’la röportaj yaptığım evde değil, o evin yakınlarındaki başka bir evde buluştuk İpek Açar’la… Onun yokluğu, her şeyin sevgiyle yaşandığı o evde yüreğine ağır hasretler yüklediği için, çareyi kızı Aslı Gönül’le birlikte yakınlardaki bu eve taşınmakta bulduğunu söyledi. Beykoz’da Acarkent’teki evde 3 Nisan’ı, yani Kayahan’ın birinci ölüm yıldönümünü konuştuk. Elbette bu sohbette hüzün de vardı, hasret ve müzik de. An geldi İpek Açar, Kayahan’ın gitarını aldı eline, çaldı, söyledi. Şarkılarıyla Kayahan da katıldı aramıza.

Evet, bugün 3 Nisan Pazar… Hasretin yıldönümü… Afet Oldu Hasretin dedim şarkımda. Hakikaten öyle, hasret en zoru. Uzun yıllar geçirdik beraber, gönlüm bir 22 yıl daha birlikte olabilmeyi, kızımızın güzel günlerini beraber görebilmeyi çok arzu ederdi. Fakat hep dilimde, hep gönlümde, şükür sebebim. Çok güzel bir sevgi paylaştık, böyle bir sevgi yaşamadan mezun olanlar var hayattan.