Oyuncular Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili ve Özge Özder başta olmak üzere tüm ekip, böyle bir projede yer almanın mutluluğunu dile getirdi. Ölesiye âşık iki genç iken, araya giren 20 yılın hikâyesini anlatan dizi, nefes kesen sahneleriyle izleyicinin beğenisini kazandı. Süreç Film Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği dizi ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu, Twitter'da da Türkiye "trend topics" listesine girdi. Senaryosunu Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hülya Bilban oturuyor.
HER CUMA ATV'DE
Kendi başına yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan 20 yıl sonra memleketine dönüşünü, sevdiklerinden uzak kalmasına neden olan öfkesinin hikâyesini anlatan dizi, her cuma atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

KEHRİBAR DİZİ ÖYKÜSÜ
Geçmişten günümüze uzanan bir intikam öyküsü izleyici ile buluşturacak olan "Kehribar" çok konuşulacak bir proje olacak. Kehribar izle Yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı dizide rol alan Gürkan Uygun dizide "Yarımcalı Orhan" karakteri ile rol alacak. geçmişte yaşananlar yüzünden bir gün Almanya'ya giden bir adam olan Orhan bir gün yine olan olaylar nedeni ile memlekete geri döner ve intikam ateşi yeniden alevlenir. Orhan'ın en büyük düşmanı ise Necip Memili'nin hayat vereceği karakter olacak.

Kehribar

YARIMCALI ORHAN'IN HİKAYESİ
İkilinin geçmişte yaşadıkları ile başlayacak olan dizi günümüz ve geçmiş arasında git-gel yaparak bizleri aydınlatacak. Birbirini seven iki insanın amansız bir şekilde ayrılması ve aradan geçen 20 yılın ardından tekrar bir birlerini sevebilme çabalarını izleyeceğiz. Ama bu o kadarda kolay olmayacak. Onun hayatından giden yıllar intikam ile geri dönecek ve o ülkenin en büyük kabadayılarından birisi olacak.