NTV'de yayınlanan Hakan Hepcan'ın sunduğu Bi'Dünya Şov programının bu haftaki konuğu Kemal Doğulu'ydu. Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim'den neden ayrıldığı konusuna açıklık getirdi.

Kemal Doğulu, jürisi olduğu İşte Benim Stilim'de 4 sezon boyunca yer aldığını ve artık çok yorulduğunu söyledi. Çekimlerin çok uzun sürdüğünü, stresli bir ortam olduğunu, kendi deyimiyle şiştiğini, bu nedenle programdan ayrıldığını belirtti.

Son yarışmada favorisi kimdi? 
Ayşenur'un kazandığı yarışmada favorisinin Özden Cerrahoğlu olduğunu açıklayan Kemal Doğulu, "Hangi yarışmacıdan nefret ediyorsun?" sorusuna ise "O kadar çok ki hangi birinin ismini vereyim" şeklinde cevapladı.

Programdaki kavgalar sadece birer tiyatro mu? 
Yarışmadaki tartışmaların gerçek olduğunu söyleyen Doğulu, kamera arkasında çok daha büyük olayların yaşandığını söyledi.

Yeni jüri üyeleri ile devam eden yarışmayı izliyor mu?
Yeni jüri üyeleri ile yoluna devam eden programda bir şeylerin eksik olduğunu söyleyen Kemal Doğulu, yeni yarışmacıları ise "kendi çapında ünlü " olarak niteledi.


Öykü Serter'le bir ilişkisi oldu mu? 
Yarışmanın sunucusu Öykü Serter'le aralarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Doğulu, Serter'in kankası olduğunu, aralarında aşk yaşanmasının imkansız olduğunu söyledi.