Ünlü modacı Kemal Doğulu hakkında alınan haber hayranlarını bir hayli üzecek cinsten. Hastaneye kaldırıldığı açıklanan Kemal Doğulu büyük merak uyandırdı. Peki Kemal Doğulu sağlık durumu nasıl? Kemal Doğulu hastaneye mi kaldırıldı hastalığı nedir? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Ünlü modacı Kemal Doğulu’nun Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Vişne Sokak’taki bir binanın merdivenlerinden düştüğü öğrenildi. Yaşanan olay sonrası ambulans ile Taksim’de özel bir hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu iddia edildi.
‘OMURİLİĞİ HASAR GÖRMÜŞ OLABİLİR’

Öte yandan, ünlü tv prodüktörü Armağan Çağlayan da Twitter’dan konuyla ilgili açıklama yaptı ve “Kemal Doğulu’ya üzüldüm yahu. Vücudunda çatlaklar varmış. Omuriliği hasar görmüş olabilirmiş. Düştüğünde bulunana kadar çok kan kaybetmiş.” dedi.


Kemal Doğulu, bir dönem Tv8’de ekranlarında yayınlanan ve severek takip edilen İşte Benim Stilim adlı yarışmada jüri üyesi olarak bulunmuştu.
KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde Mersin'de beş çocuklu bir ailenin 1 numara oğlu olarak doğmuştur. Biri kız 5 kardeşin en büyüğüdür. Oyuncu Kadir Doğulu kardeşidir. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir.