Ezgi Ünal 26 Ekim2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümde yarışmacı arkadaşlarıyla ilgili şok yaşadığnı söyledi. Kıyafetiyle ilgili eleştiirler yapılan Ezgi Ünal’a Ayşegül Doğan’a “kurtardığımız kişiye bak” dedi.
Çiğdem Çelik ise eleştirinin dozunu kaçırınca Ezgi Ünal’ın tepkisini aldı. Çiğdem Çelik Ezgi Ünal’a “sen ucundan kaçırmadın. Sana üzülmüyorum” dedi. Çiğdem tepki alınca kıyafetini beğendim demek zorunda kaldı.

Ayşegül Doğan ise Ezgi Ünal’a “beni tahrik ediyorsun” dedi. Ayşegül Doğan Ezgi Ünal’a “sen insanları çok kolay tahrik ediyorsun, bu yüzden sevimsiz kalıyorum. Gala Gecesinden sonra senden rahatsız oluyorum. Burada sevmediğim bir kişi varsa o da sensin. Seni sevmiyorum” dedi. 

Eleştirilerde ise jüri üyelerinden Kemal Doğulu Ezgi Ünal’ı talihsiz bir açıklama yapmakla suçladı. Kemal Doğulu “farkında değildim ne demek, ben bunu saygısızlık olarak görüyorum. Sen birincisin ve senin hata yapma şansın yok” dedi. Ezgi Ünal’da “hata yapma şansımın olmayışı hata yapmama neden oluyor” dedi.

Ezgi Ünal kimdir

Aslen Ispartalı olan Ezgi Ünal eğitimi için İstanbul'a taşındı ve halen İstanbul'da yaşıyor. Ezgi Ünal daha önce Alabora yarışmasına da katılmış...

Boyu: 
1.74  

Kilosu:
 52

Sosyal Medya Adresleri:

Twitter: https://twitter.com/igzelanu

Instagram: 
https://instagram.com/ezgisell/

İşte Benim Stilim All Star Ezgi Ünal Foto Galeri İçin Tıklayınız