Dünyaca ünlü reality şov ailesi Kardashian’ların en genç üyesi Kendall Jenner'in 5 hafta önce Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf, 2.6 milyon beğeni alarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

Özellikle sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren 19 yaşındaki top model Jenner, böylece Kim Kardashian'ın rekorunu da geride bırakmış oldu. Geçtiğimiz sene kişisel hesabından paylaştığı düğün fotoğrafı 2.4 milyon beğeni alan Kim Kardashian, tıpkı ailesinin diğer fertleri gibi sosyal paylaşım sitelerindeki popüleritesini korumaya devam ediyor...
 Kendall Jenner, Instagram

KENDALL JENNER KİMDİR?

1995 doğumlu Kendall Nicole Jenner ABD’li bir model ve televizyon kişiliğidir. Kim Kardashian’ın üvey kardeşi olan Kendall Nicole Jenner özellikle E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians adlı aile reality şov ile ünlenmiştir.

Bruce Jenner ve Kris Jenner’ın kızı olan Kendall Nicole Jenner magazin bültenlerinde sık sık boy göstermektedir. “Keeping Up with the Kardashians” adındaki televizyon programının yanında modellik ve girişimcilik yapmaktadır.

Kendall ilk olarak kız kardeşi Kylie ile Paper Magazine dergisinin ‘Güzel İnsanlar’ başlığı altında yer aldı. 14 yaşında Wilhelmina modellik ajansı ile anlaşarak modellik kariyerine başladı. OK! dergisi ile fotoğraf çekimleri yaptı. 2011 yılında kızkardeşi Kylie ile birlikte Seventeen dergisi tarafından ‘Stil Elçileri’ olarak seçilmişlerdir. 2012 yılında ise Teen Vogue dergisine kapak olmuştur.