Servet ödemek gerekiyor. Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çiftine bazı firmaların el ele görüntü karşılığı 200 Bin TL teklif ettiği ortaya çıktı. Ancak geç sevgililer teklifi reddetmiş. 
Bazı firmalar davetlerine katılmaları karşılığında yüksek ücretler teklif ettiği ortaya çıktı.

EL EL GÖRÜNTÜ İÇİN 200 BİN TL
Firmaların birlikte el ele görüntü vermeleri karşılığında ikiliye 200 bin TL önerdiği iddia edildi. Ancak Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in bu öneriyi kabul etmediği öğrenildi.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in aşkı 3.5 ay önce reklam filmi çekimleri sırasında başlamıştı.

Bir reklam kampanyası çekiminde yakınlaşan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in meraklı gözlerden uzak kalabilmek için sık sık yurt- dışına gittiği konuşuluyor. Sarıkaya ve Bürsin hakkındaki son iddia, geçtiğimiz günlerde İtalya’da tatil yaptıkları yönünde...

İkili geçen hafta İtalya’nın kuzeyindeki Bologna kentindeydi. Oradan bir günlüğüne Venedik’e geçen oyuncular, THY’nin 18.45 uçağıyla İstanbul’a döndü.

Business Class’ta yolculuk eden ikilinin tanınmamak için uçuş süresince şapkalarını çıkarmadığı da gelen haberler arasında...

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'den hayranlarına müjdeli haber

Yılın aşıkları Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'den sevenlerine müjdeli haber geldi. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, sinema tekliflerine daha fazla dayanamadı. Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin çifti reklam filminden sonra beyazperdede bir arada olacak.

Yılın aşkı Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, cephesinden bu kez yeni bir proje haberi geldi. Reklam setinde tanışan ve aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelmelerin rağmen, iddialara bir türlü yanıt vermeyen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, birlikte beyaz perdede yer alacak. Aynı projede bulunmaları için teklif yağan ikili, sinema tekliflerinden birini sonunda kabul etti. Genç sevgililer, çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak sinema filminde başrolü paylaşacak. Senaryosu yazım aşamasında olan filmin tutkulu bir aşk öyküsünü konu aldığı söyleniyor.