Kerim Savaş Sarı Kimdir?

1982'de İstanbul'da doğan Kerim Savaş Sarı, Sakarya Üniversitesi Metal Bölümünde Eğitimini tamamladı. İlkokulda başladığı karete sporunda siyah kuşak almıştır. Sarı, ‘’Ödüllü vücudu’’ ve extream sporlarla renklendirdiği televizyon programları sayesinde pek çok ünlünün bilinmeyen yönlerini ekrana taşımıştır.

Kerim Savaş, radyo programcı yapmaktadır. Hazırladığı romantik programlar ve ses tonuyla büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. 

KERİM SAVAŞ KİMDİR?

Yemek yapmayı çok seven Kerim Savaş, Fenomen’de hazırlayacağı özel tariflerle herkesi etkileyeceğini düşünüyor. Kerim Savaş, en büyük vazgeçilmezi özgürlüğü olduğunu söylüyor. Tecrübesi ile fark yaratmaya çalışacağını iddia ediyor.

"FENOMEN" İN YARIŞMASININ KONUSU NEDİR?

Kerim Savaş Sarı

Kendilerine güvenen 12 yarışmacı bir yandan sosyal medya takipçilerini arttırmaya çalışırken bir yandan da hafta içi her gün 8 saatlerini geçirecekleri evde hem birbirlerini tanımaya çalışacak hem de kendi içlerinde haftanın “Fenomen”ini seçecekler. Her hafta Fenomen seçilen bir yarışmacı ise büyük ödülün sahibi olacak.
Yarışmacılar ayrıca kendi aralarında elenen kişiyi de oylarıyla belirleyecek. Gitmesi için en çok ismi yazılan kişi, eve ve hayallerine veda edecek. Elenen yarışmacının yerine hiç ekran deneyimi olmayan ya da oyuncu - sunucu gibi tanınmış rakipler de gelebilecek.