Kertenkele Yeniden Doğuş 12 Kasım Cumartesi fragmanı bomba gibi geliyor. Kertenkele 79. bölüm nefes kesen sahnelerle ATV ekranlarında olacak. Kertenkele yeni bölüm Akıncının gerçek kimliğinin ortaya çıktığı sahnelerle bomba gibi geliyor. Kertenkele son bölüm fragmanı izle

Atv'de ekrana gelen Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Geçtiğimiz Cumartesi ekrana gelen Kertenkele Yeniden Doğuş 78. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizide Komser Murat'ın yaralanması gündeme bomba gibi düşerken akıncının gerçek kimliği ortaya çıkması ise gerilimi artırdı. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Kertenkele Yeniden Doğuş 79. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Başrollerini Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğal'in paylaştığı ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele 79. yeni bölümü ile 12 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kertenkele Yeniden Doğuş 78. son bölümünde, Zeynep Murat’a karşı kendini borçlu hissetmektedir ve Murat’ın iyileşme sürecinde Murat’a yoğun ilgi gösterir. Bu süreç ikiliyi yakınlaştıracaktır.

Murat, Zeynep'in hayatını kurtarabilmek için ölümle yüz yüze gelmiştir. Zeynep ise Murat'a karşı kendini borçlu hissetmektedir ve Murat'ın iyileşme sürecinde Murat'a yoğun ilgi gösterir. Bu süreç ikiliyi yakınlaştıracaktır. Ancak, Zeynep'i Murat'tan kıskanan Yılmaz'ın ikiliyi baş başa bırakmaya hiç niyeti yoktur. Öte yandan Ateş, Akıncı'nın yüzünü görmüştür ancak yoğun bakımdadır. Yılmaz, Ateş'i konuşturup Akıncı'nın kimliğini öğrenmek istemektedir.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 79. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Öte yandan Ayla ve Asiye birlik olup Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için harekete geçerler. Gizem ve Hicabi'yi zorlu bir süreç beklemektedir. Murat'ın, Kertenkele olduğundan şüphelenen Şevket ise Kertenkele'yi takip etmeye başlar. Ateş sonunda yoğun bakımdan çıkar. Yılmaz ve Murat, Akıncı'nın kim olduğunu öğrenmek için hastaneye gelirler. Akıncı'nın kimliği deşifre olmak üzeredir... Murat bunun olmasına izin verecek midir?