Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın TV yıldızı olan üvey babası Bruce Jenner, cinsiyetini değiştirerek kadın olmuştu. Eski bir olimpik sporcu olan 65 yaşındaki Jenner, ilk kez bir tam bir kadın olarak Annie Leibovitz'in objektifine poz verdi.

Artık adının Caitlyn olduğunu belirten üvey baba, attığı tweet ile kısa sürede 1 milyonun üzerinde Twitter takipçisine sahip oldu.

Bruce Jenner, uzun süredir kadın olacağı hakkında açıklama yapıyordu. Dün gece Twitter üzerinden Vanity Fair dergisinin kapağını paylaştı. Sosyal medyada büyük ilgi gördü. 3 tweet'te 1.86 milyon takipçiye ulaştı.

"ARTIK ÖZGÜRÜM"

Annie Leibovitz'in gerçekleştirdiği fotoğraf çekimleri, sosyal medyada büyük etki yarattı. Röportajda "artık özgürüm" diyen Caitlyn Jenner'e sosyal medyadan destek yağıyor.

Bruce Jenner'ın yeni haline kızları da sosyal medya üzerinden destek oldu.

Bruce Jenner ya da yeni adıyla Caitlyn bir süre önce yollarını ayırdığı eski karısının evlilikleri süresince iyi biri olduğunu fakat TV şovuyla şöhret ve para kazandıkça davranışlarının değiştiğini de söyledi.

65 yaşındaki Jenner, röportajda "ben kadınım" diyerek çocukluğundan beri kendisini "kadın" hissettiğini dile getirdi.Jenner "Bruce bir yalanı yaşıyor. O bir yalan değil. Bunu daha fazla yapamayacağım" dedi.