Kiralık Aşk 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk fragman izlemek için tıkla. Kiralık Aşk son bölümde neler olacak merak konsuu, işte dizi detaylarıKiralık Aşk bu hafta 10. bölüm ile ekrana gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Kiralık Aşk 10. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. İşte Defne ve Ömer arasında yaşanacaklar..Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk heyecan dolu yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Bu hafta yayınlanacak olan Kiralık Aşk 10. bölüm fragmanı 2. video izleyiciyle buluştu. Bomba sahneleriyle gündenmden hiç düşmeyen Kiralık Aşk dizisi bu hafta da yine çok konuşulacak...

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanıyle izleyicilerini yine çok meraklandırdı. Renkli dizi Kiralık Aşk yeni bölümünde Defne, Sinan'ın asistanı olarak ekran başındakilerin karşısına çıkacak. İşte, itiraf sahnesiyle şaşırtacak Kiralık Aşk 10. bölümünde yaşanacaklar!Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Sinan'ın Defne'ye teklifi ile şok yaşayan Ömer, dizinin yeni bölümünde çok daha büyük bir yıkıntı yaşayacak. Kiralık Aşk yeni bölümünde Defne, Sinan'ın asistanı olarak karşımıza çıkacak.
Başrollerini genç oyuncular; Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı, Kiralık Aşk 10. bölümü sürpriz sahneleriyle 20 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarına gelecek.

KİRALIK AŞK 10. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk yeni bölümünde; Defne'yi Sinan'a kaptıran Ömer, büyük bir yıkıntı yaşayacak. Defne'nin Ömer'in asistanlığını bırakıp, Sinan ile çalışmaya başlaması, Ömer'in sessiz tepkisine neden olacak. Ancak yine de duygularından kaçamayan Ömer, Defne'yi asansörde sıkıştıracak. Kiralık Aşk 10. bölümünde bu gelişmeden en memnun olan isimlerden biri ise Yasemin olacak. Defne'nin Ömer'den uzak olması, Yasemin'in oyunlarını daha kolaylaştıracak. Ömer'in tavırlarına dayanamayan Defne ise itirafta bulunmak isteyecek. Peki, Defne Ömer'e aşk itirafında mı bulunacak?

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

KİRALIK AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ
Kiralık Aşk yeni bölümünde; Ömer, Defne'yi çok kızdırdığı için pişman olur ve ona kendini affettirmek ister.Ve daha önce nasıl hırçın davrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardır artık Defne'nin karşısında! Ömer'in bu hiç tanımadığı ve bilmediği yüzü, Defne'nin şaşkın kalbini yumuşacık yapmaya yetmiştir. Kiralık Aşk 9. bölümünde Neriman iseNeriman, Ömer ve Defne'yi bir araya getirme planlarına başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor: Onu kapıdan çıkarıp bacadan geri sokacak! Lansman gecesinde Koray'la birlikte, ortalığı birbirine katacak müthiş bir fikri var!Sinan, Neriman'ın bu aşk oyununa artık bir son vermesini istiyor. Neriman'la konuşmaya gittiğinde, hiç beklemediği bir kişi Sinan'ın Defne'ye olan duygularını fark ediyor: Necmi.

8. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Defne her zaman ki gibi Ömer’in kahvaltısını hazırlamak için eve gelir. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.
Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir.

Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.